FØR KAMPEN: Hvidovre-Odense

Vojens Efterskole
Foto: Søren Kottal Nielsen
Vojens Efterskole

KAMPEN KORT: Odense-spillerne må bestemt være ude på revanche i aften, for i den første kamp mod Hvidovre i indeværende sæson blev fynboerne nærmest kørt ud af isen i lange perioder og var heldige med kun at tabe 2-3 i overtid hjemme på Fyn.

Siden har Bulldogs rejst sig med manér, endda så godt, at fynboerne er godt på vej mod Final Four, hvis det bliver til en sejr i aften i Allan Villadsen Ishockey Arena. Men det er ikke en formsag på nogen måde, for det er altid et solidt og taktisk velkørende Hvidovre-mandskab, der tager imod.

– Man ved aldrig om en kamppause er godt eller skidt. Men min føling er, at det er godt for os. Vi har vundet fem i træk, men vi har stadig ting, der skal forbedres. Vi skal finde vores positioner på isen, så vi kan spille endnu hurtigere, siger cheftræner Mikael Gath til Bulldogs’ hjemmeside.

NØGLESPILLERNE: Anthony Camara ser ud til at være tæmmet efter trænerskiftet, og selv om han stadig er ilter, bruger han nu mest sit temperament positivt. Hos Hvidovre kalder vi endnu engang på målmand Niklas Lundström, der virkelig skal være på stikkerne, hvis der skal point til Hvidovre mod de hurtige Odense-tropper.

DET FORVENTER VI: Odense vil forsøge at skøjte Hvidovre ned fra start og lægge et tungt pres. Overlever Hvidovre det første kvarter, er der muligheder for, at kampen bliver tæt hele vejen igennem.

SKADER/KARANTÆNER: Skadeslisten gemmer vi, eftersom der formentlig har været plads til restitution i pausen, men det er sikkert, at Frederik Sørensen afsoner sin første karantænedag af seks for Odense.