FØR KAMPEN: Hvidovre-Herning

Foto: Frank Nielsen

KAMPEN KORT: Hvidovre Fighters mødte et opsat og stærkt SønderjyskE-mandskab søndag eftermiddag, og hjemmeholdet i Allan Villadsen Ishockey Arena var tæt på chanceløst.

Mønstret fra tidligere hjemmekampe mod tophold gentog sig igen: Hvidovre kom bagud relativt hurtigt og resten af kampen var “opad bakke”.

Kun en enkelt gang på det seneste har det mønster været brudt, og det var i hjemmekampen mod Frederikshavn, hvor Fighters vandt 3-2. Det var tirsdag i sidste uge, og det er den oplevelse, Hvidovre-spillerne skal tage med ind til aftenens match mod Herning. 

De to tidligere hjemmekampe mod midtjyderne har været helt forfærdelige for Hvidovre, der har tabt samlet 2-15, men omvendt har Hvidovre vist i de to kampe i Herning, at de på en god dag kan matche det, der ligner de kommende vindere af grundspillet.

DET FORVENTER VI: Herning vil komme rullende fra start og forsøge at score det eller de hurtige mål, der potentielt kan knække hjemmeholdet. Hvidovre skal overleve de første 10-15 minutter, og det vil give hjemmeholdet et kæmpe boost, hvis det lykkes at score det første mål. Det har været en sjældenhed med et åbningsmål fra Hvidovre i Allan Villadsen Ishockey Arena i denne sæson.

NØGLESPILLERNE: Det er i aften en spiller som Victor Björkung skal spille en storkamp, hvis Hvidovre skal have en chance. Hos Herning har Sebastian Ruders spillet et par fremragende kampe og presser sig måske på til en fast plads i sæsonens afgørende fase.

SKADER/KARANTÆNER: Mikkel Hansen, Valdemar Kisum og svenske Oliver Persson sad ude for Hvidovre søndag mod SønderjyskE, hvor Herning mod Frederikshavn spillede uden Mathias Mølgaard, Bjørn Uldall og Anders Poulsen søndag. Oliver Gatz og Ludvig Adamsen er færdige for sæsonen med skader, og den unge Daniel Nielsen døjer også med problemer for øjeblikket.