FØR KAMPEN: Hvidovre-Herlev

KAMPEN KORT: Sikke en bundgyser mellem to formstærke bundhold, der ved, at lige nøjagtig aftenens kamp kan definere placeringen i grundspillet.

Hvidovre og Herlev har skiftedes til at overraske på det seneste – så meget, at det faktisk ikke mere er overraskende, når de vinder ishockeykampe i Metal Ligaen.

Hvidovre har for øjeblikket fire point op til Herlev, så det er næsten en must win for hjemmeholdet, der mentalt er bagud på point mod gæsterne, der har vundet samtlige tre opgør hidtil i sæsonen.

Spændende dueller: To målmænd i god form, Mosher mod Lundström, Herlevs mere offensive backlinje mod Hvidovres defensive folk – plus ustyrlige Victor Björkung. Og Søndergaard/Bjerrum i Herlevs offensiv mod Hvidovres svenskere Dyk og Carnestad kombineret med danskere, der indimellem stikker som bier. Som for eksempel Dennis Christijansen.

DET FORVENTER VI: En tæt og disciplineret kamp, hvor Herlev er mentalt foran fra start efter at have vundet de tre seneste opgør mod aftenens modstander. To jævnbyrdige mandskaber, hvor klicheerne målmandsspil og special teams hives frem.

NØGLESPILLERNE: Thomas Søndergaard har været fremragende på det seneste og Hvidovre får svært ved at styre ham og makkeren Bjerrum. Hos Hvidovre synes Valdemar Kisum at være groet op til en solid Metal Liga-spiller, der endda kan sætte offensive accenter.

SKADER/KARANTÆNER: Daniel Madsen, Sebastian Svendsen, Christian Vaagensø, Mikkel Hansen og Rasmus Hansen ude på det seneste for Hvidovre. Herlev har længe været uden Mikkel Ankjær og Kim Staal. Christoffer Gath er med ved U20-VM.