FØR KAMPEN: Hvidovre-Frederikshavn

Vojens Efterskole
Vojens Efterskole

KAMPEN KORT: Hvidovre Ishockey Fighters havde en både god og dårlig oplevelse fredag aften i Herning. God, fordi Hvidovre formåede at gå fra 0-3 til 3-3 mod topholdet Herning, men dårlig fordi forstadsklubben desværre tabte det hele på gulvet, da Antti Kerälä satte det afgørende mål for midtjyderne sent i kampen.

Der var dog fine spillemæssige takter hos Hvidovre, ikke mindst i tredje periode, så det er formentlig et optimistisk hjemmehold, der i dag går til kamp mod Frederikshavn.

Det er ikke længe siden, de to hold mødtes i Frederikshavn, og her vandt nordjyderne en ganske sikker 3-0-sejr, hvor Hvidovre dog ikke var spillet af brættet.

Frederikshavn tabte klart – 1-4 – i Aalborg fredag aften, så det er formentlig også et revanchesultent nordjysk hold, der sidder i bussen mod broerne her til morgen.

– Det er selvfølgelig altid et tilbageslag at tabe en kamp, men det ændrer ikke på, at vi i de seneste kampe har fået rettet op på en dårlig sæsonstart. Heldigvis har vi kamp igen søndag, og den skal vi ud at vinde, og så står vi fint igen, sagde White Hawks-forwarden Kristoffer Lauridsen til Nordjyske efter kampen.

DET FORVENTER VI: Et Hvidovre-hold, der vil forsøge at spille frisk til og udnytte, at Frederikshavn nu og da kan være lidt sløve i kampene i København uden så mange tilskuere på lægterne. Mario Simioni vil prædike koncentration fra start, ingen dumheder og smart udebanehockey. Det er recepten på White Hawks-sejr.

NØGLESPILLERNE: David Sätmark spillede en fin kamp i Herning fredag og krydrede sin indsats med en scoring i slutningen af anden periode. Hos Frederikshavn er Nick Olesen klart mest scorende dansker med 11 point. Hans målfarlighed kan blive afgørende i eftermiddag.

SKADER/KARANTÆNER: Hvidovre stadig uden karantæneramte Christian Vaagensø, mens Frederikshavn kører på med fire fulde kæder. Cam Spiro er jokeren, hvis hans papirer er kommet i orden.