FØR KAMPEN: Hvidovre-Frederikshavn

Foto: Frank Nielsen

KAMPEN KORT: Nordjyske gæster i Allan Villadsen Ishockey Arena i aften, hvor Hvidovre skal forsøge at hugge i Herlevs forspring til den vitale 10. plads, der giver adgang til playin.

Hvidovre har seks point op til Herlev, men det er minimum syv point reelt, eftersom Herlev er bedst indbyrdes – et faktum, Hvidovre ikke kan nå at lave om på.

De indbyrdes kampe med Herlev kan blive yderst kostbare for Hvidovre, når regnskabet gøres op om en god måneds tid. 

Så derfor gælder det i første omgang for Hvidovre om at komme af med det lille hjemmbanekompleks, som holdet nu har udviklet.

Med fare for at gentage historien, så har det på det seneste været ganske typisk for Hvidovre at komme hurtigt bagud i hjemmekampene og derfor opad bakke i resten af kampen.

Frederikshavn kommer fra et par gode smalle sejre over Herlev og SønderjyskE, og Mario Simioni har haft en uge til at træne sine special teams og stille og roligt lade op til slutspillet, hvor Simioni som minimum plejer at nå semifinalen. Alt andet vil også være en skuffelse for White Hawks, når regnskabet skal gøres op efter 50 kampe.

DET FORVENTER VI: Et efterhånden nervøst Hvidovre-hold på hjemmebane, der vil forsøge at holde trit i første periode. Lykkes det, kan det løsne for hjemmeholdet i Allan Villadsen Ishockey Arena. Lykkes det ikke, kan Frederikshavn sagtens rende med en nem sejr.

NØGLESPILLERNE: Nick Olesen har været en af Metal Ligaens farligste spillere overhovedet i denne sæson. Hvidovre skal passe på Olesen og Mark Hurtubise fremme foran målet. Hos hjemmeholdet kunne det være en aften, hvor den danske topscorer Nicki Kisum (19 point i 39 kampe) kunne træde frem og gøre sig bemærket som matchvindertype.