FØR KAMPEN: Hvidovre-Aalborg

Foto: Martin Ladegaard

KAMPEN KORT: Hvidovre Ishockey Fighters har været et af de hold, der over samtlige kampe har kunnet holde Aalborgs glimrende offensiv nede.

Senest vandt Hvidovre endda over nordjyderne, så det lugter af en åben kamp i Allan Villadsen Ishockey Arena i aften, også fordi Aalborg virker til at være et lidt andet mandskab på udebane end hjemme i Gigantium, hvor sidste uge bød på 21 mål i to kampe til et forkælet hjemmepublikum.

Omvendt må det også vække stof til eftertanke hos Peter Enehag, at 19 ud af 24 point er optjent på udebane af Hvidovre. Nogen bastion kan man ikke ligefrem kalde hallen i Hvidovre.

Fighters har det formentlig bedst med at være undervurderet udehold, der lurer på kontra som i søndags, hvor Dennis Christijansen scorede to gange i 4-2-sejren i Rødovre.

Samme eftermiddag lammetævede Aalborg altså Herning med hele 8-2 og var i den grad i hopla.

SKADER/KARANTÆNER: Hvidovre manglede Magnus Povlsen, Christian Vaagensø og Rasmus Hansen mod Rødovre i søndags. Aalborg uden Victor Panelin-Borg og Bjarke Møller. Sidstnævnte har efterhånden været ude længe.

DET FORVENTER VI: Spændende om Hvidovre vil fortsætte med “udebanehockey” på hjemmebane. De seneste to hjemmekampe har på hver sin måde været halvmiserable for Hvidovre, der skal finde en eller anden frisk opskrift mod veloplagte og tempofyldte Aalborg, der formentlig vil forsøge at komme skudt ud af raketten, som Esbjerg senest havde succes med i Hvidovre.

NØGLESPILLERNE: Vi giver stafetten til formstærke Dennis Christijansen, der har fået noget af et gennembrud på det seneste. Aalborg har mange, der byder ind for øjeblikket – pas for eksempel på Højbjerg-brødrene, der synes knivskarpe for tiden, når de får gang i skøjteløbet.