FØR KAMPEN: Herning-Gentofte

Foto: Bluelinemedia.dk

KAMPEN KORT: Herning kommer fra en ordentlig lussing søndag eftermiddag i Aalborg, hvor midtjydernes gode stime blev afbrudt prompte af et nederlag på 2-8. Det gjorde ondt på Blue Fox, der yderligere kunne skrive Ludvig Adamsen på skadeslisten.

– Selvfølgelig er vi på ingen måde tilfredse med det, vi præsterer. Det var ikke godt, og jeg kunne da godt have ønsket mig, at vi kunne have sat en prop i og have begrænset nederlaget. Det er nogle grimme cifre.

– Men Aalborg var skarpe, vi blev ved med at lave fejl, og så blev det lidt for nemt for dem. Vi vidste jo godt, at vores sejrsstime måtte slutte på et tidspunkt. Jeg går ikke i panik, fordi vi spiller en enkelt dårlig kamp, sagde træner Petri Skriko til Herning Folkeblad efter lussingen.

Blue Fox måske ekstra hårdt i opstillingen, eftersom hverken Antti Kerälä eller Anders Poulsen var med på centerpositionen og derfor måtte herningenserne hive endnu en ung gut op på holdet i form af David Vesterby.

Der er derfor lagt op til en tæt kamp i aften, hvor altid hjemmestærke Herning tager imod Metal Ligaens mest formstærke hold fra Gentofte.

Det klikker for Stars lige nu. Arvidsens tropper havde en optimal uge med otte point og 8-2 i målscore og efter en længere periode med problemer, så er forstadsholdet igen tilbage i en skarp defensiv og en offensiv, der slår til på det absolut rigtige tidspunkt.

DET FORVENTER VI: Derfor er vanskelig opgave for den ellers potente Herning-offensiv, der kommer til at arbejde hårdt mod Gentoftes velstrukturerede hold. Det kan godt blive tæt hele vejen frem til minut 60, måske mere, i det midtjyske.

NØGLESPILLERNE: Nu er der skader i angrebet hos Herning, og derfor bliver Branden Gracel en ekstra vigtig katalysator for Blue Fox i aften fra sin position som førstecenter. Hos Gentofte kan vi pege på finner. Joonas Riekkinen synes også at finde den storform, han demonsterede i fjor, hvor han hørte til Metal Ligaens absolut bedste folk.

SKADER/KARANTÆNER: Simon Nielsen ude på målmandsposten hos Herning. Andreas Pade, Ludvig Adamsen, Bjørn Uldall mangler på backpladserne, mens Jacob Jessen formentlig vender tilbage fra U20-VM. Antti Kerälä og Anders Poulsen er tvivlsomme i angrebet sammen med Mathias Mølgaard, mens Skriko til gengæld kan disponere over Daniel Nielsen igen, hjemme fra U20-VM. Stars uden Terminesi og Mikkel Svensson senest og fremme Christian Hee Foss og Teemu Virtala.