FØR KAMPEN: Herning-Aalborg

Foto: Bluelinemedia.dk

KAMPEN KORT: Herning har opnået tæt ved den perfekte sæsonstart og sikrede sig to meget vigtige sejre mod Esbjerg i weekenden. Det betyder, at Petri Skrikos tropper har god kurs mod Final Four-weekenden på hjemmebane i januar, og en sejr i aften mod Aalborg vil være endnu et vigtigt skridt på vejen.

Men gæsterne kommer med stor selvtillid efter seks point i weekenden og en stærk, defensiv kamp søndag eftermiddag mod SønderjyskE.

Så der synes at være lagt op til en jævnbyrdig match i Kvik Hockey Arena.

– Det er super dejligt lige nu, og vi skal være rigtig glade, men når vi møder ind igen, så skal arbejdshandskerne på. En ny svær kamp venter, og vi kan ikke tillade os at slappe af, sagde Herning-træner Petri Skriko til Herning Folkeblad efter kampen lørdag i Esbjerg.

Han kunne efter weekenden glæde sig over, at flere af de unge spillere i truppen trådte frem i fraværet af et par rutinerede folk. Ikke mindst Sebastian Ruders, der var oppe i tredjekæden, gjorde en flot figur.

Hos Aalborg var det backen Nikolaj Carstensen, der som ung spiller leverede en glimrende præstation søndag mod SønderjyskE, men i det hele taget stod Aalborg-defensiven tæt og solidt mod SønderjyskE.

DET FORVENTER VI: En helt lige kamp i højt tempo. Begge hold har gode skøjteløbere og stor disciplin, og det kunne sagtens ligne en kamp, der først bliver afgjort i slutfasen eller i overtiden, som det plejer at være tilfældet mellem de to klubber i disse år.

NØGLESPILLERNE: Gracel, Lassen og Pitkänen var stærkt kørende i weekenden. Dem skal Aalborg passe på. Og mon ikke Pirates-forwarden Kabanov er opsat på at sætte sin første kasse? Han bankede på i weekenden.

SKADER/KARANTÆNER: Herning var lørdag uden Nicolai Weichel, Jan Dalecky og Oliver Gatz, mens Aalborg manglede Mads Iversen, Sebastian Brinkmann, Henry Hardarson og Olivier Hinse mod SønderjyskE.