FØR KAMPEN: Herlev-Rungsted

Foto: iShoot.dk

KAMPEN KORT: Det svinger vældig meget op og ned for Herlev for øjeblikket, og lige nu kommer Eagles faktisk med relativ fornuftig form og selvtillid til kampen mod Rungsted i aften.

Eagles vandt som bekendt 5-2 hjemme over Hvidovre i nøglekampen fredag aften, og det blev derefter til en yderst respektabel indsats i Frederikshavn søndag eftermiddag, hvor 1-12 i den seneste kamp mod nordjyderne blev vekslet til 1-2 søndag eftermiddag.

– Det var en virkelig hård kamp. Herlev plejer at spille fysisk hårdt, men i dag kom de for at spille ishockey. Det skal de have ros for, og de havde nok fortjent at få point med hjem, roste Frederikshavns kaptajn Rasmus Søndergaard Herlev efter kampen søndag eftermiddag.

Rungsted havde en dårlig uge med to nederlag, et point og 11 mål imod i kampene mod Frederikshavn og Rødovre,  og nu skal Peter Johanssons mandskab altså have rejst sig før forsvaret af Metal Cuppen i weekenden.

Spændende, hvordan Johansson vil løse den opgave. Rungsted har maksimumpoint i tre kampe mod Herlev i indeværende sæson, men læg mærke til, at samtlige tre matcher har været etmålskampe.

DET FORVENTER VI: Ovenstående borger næsten for endnu en jævnbyrdig kamp i aften, og det spår vi også. Et hårdt kæmpende Herlev-mandskab er altid svært at danse med, og hvis Rungsted ikke er på stikkerne, kan det sagtens blive til Eagles’ første point mod Rungsted i aften.

NØGLESPILLERNE: Rungsted skal have styr på defensiven i aften, og det vil være Johanssons fokuspunkt at få hele holdet til at arbejde bedre bagud. Herlev har en Evan Mosher i topform stående i buret – han stod godt i Frederikshavn – og han kan gøre en forske.

SKADER/KARANTÆNER: Herlev havde ikke Max Vilstrup med i Frederikshavn, men er ellers ved fuld styrke og kan køre med fire kæder. Det giver luft. Rungsted var uden Nikolaj Krag-Christensen, Mikael T. Christensen og Alexander B. Jensen mod Rødovre. Også Joachim Holten Møller var fortsat ude.