FØR KAMPEN: Herlev-Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

KAMPEN KORT: Sikke et chok med meldingen omkring Rasmus Astrups blodprop i hjertet efter kampen mod Hvidovre søndag. Så bliver ishockey og klubfarver pludselig sekundære, men heldigvis skulle Astrup altså være ok og ved godt mod igen, så holdkammeraterne kan med sindsro stille op til lokalbraget i Herlev i aften.

Begge hold kommer med nederlag i bagagen.

Herlev må dog komme med en vis optimisme efter en fin indsats i de sidste to perioder søndag eftermiddag i Odense, hvor Eagles sad på spillet i 40 minutter og kun blev stoppet af en storspillende Robin Rahm.

Til gengæld svipsede Eagles som mange gange tidligere i begyndelsen af kampen, og starten bliver virkelig en nøgle for Herlev i aften mod det altid stærkt skøjtende Rødovre-hold, der kom til kort mod Hvidovre i søndags.

Mange skader måtte på et eller andet tidspunkt ramme Rødovre, og med Rasmus Astrup ude bliver en velkørende kæde med Astrup, Asperup og Carlsen splittet op. Hårde tider for Magnus Bogren.

SKADER/KARANTÆNER: Til gengæld kan Bogren regne med at U20’erne Lasse Mortensen, Rasmus Heine og Philip Schultz kommer hjem og giver tiltrængt bredde til holdet, der i forvejen havde Patrick Flügge Rasmussen, Mads Eller, Steffen Klarskov og Jonas Sass ude. Med Astrup skrevet på den liste, er det virkelig tunge angrebsnavne, der mangler hos Mighty Bulls. Herlev spillede i Odense uden Mike Daugulis og U20’eren Christoffer Gath, der vender tilbage i aften.

NØGLESPILLERNE: Mikkel Ankjær Nielsen scorede Herlevs andet mål og var i det hele ganske målfarlig og aggressiv i Odense. Måske han er ved at finde en storform her sidst på sæsonen. Hos Rødovre kan unge Frederik Skovby hives frem som joker i angrebet, hvor samtlige folk virkelig kommer til at arbejde for føden.

DET FORVENTER VI: Herlev kommer med al sin fysik og ved, at Rødovre kan være ramt af træthed. Omvendt har Rødovre en evne til at rulle rigtig godt på fra start med det fine skøjteløb. Groft sagt måske en kamp mellem fysik og teknik i aften.