FØR KAMPEN: Herlev-Odense

Foto: Jan Korsgaard

KAMPEN KORT: Den helt store historie i aften må være comebacket til Odenses Anthony Camara. Han har allerede leveret glimrende ishockeyspil i de kampe, han har været med, men canadieren har også vist et voldsomt temperament.

Det kostede fem spilledages karantæne efter den grimme tackling på Kristian Kodal i premieren, og den karantæne er altså nu overstået for canadieren med det fine cv. Spændende, hvordan Camara træder op i Ørneborgen i aften.

Her er Odense ifølge Fyens Stiftstidende ramt af op til en hel håndfuld småskader og sygdom, men hvilke spillere, det drejer sig om, vil træner Rauhanen ikke ud med.

Herlev skal til at have point igen, for efter en god sæsonstart med sejr over Hvidovre, er det skrantet igen for forstadsholdet.

Masser af skud, en del chancer, men ingen mål, er problem nummer et for Herlev. Træner JP MacCallum forsøger at mikse sine spillere, men har måske ikke helt ramt den rette recept endnu. Måske i aften?

DET FORVENTER VI: Et afventende Odense-hold, der vil vente på mulighederne for at slå kontra. Her har fynboerne eksperter i Dale Mitchell, Rasmus Bjerrum og Søren Nielsen, der var fremragende fredag aften mod Frederikshavn. Herlev vil fortsætte med at skyde på mål og have stor fokus på disciplinen, som har kostet tungt i de seneste kampe.

NØGLESPILLERNE: Herlev skal have mål. Og måske er Scott Jacklin manden, der får sit gennembrud i aften? Hos Odense viste Yannick Vedel storspil søndag i Frederikshavn, hvor han var banens bedste. Fortsætter han i aften mod sine gamle holdkammerater?

SKADER/KARANTÆNER: Kari Rauhanen manglede kun Camara i kampen søndag i Frederikshavn, men har tilsyneladende problemer med småskader og sygdom. Herlev spillede uden Karl Beckman og Emil Birk i forsvaret i weekenden, og Eagles har døjet med lidt skadesproblemer på backlinjen på det seneste.