FØR KAMPEN: Gentofte-SønderjyskE

Foto: Jan Korsgaard

KAMPEN KORT: Selv om SønderjyskE endelig vandt over Hvidovre tirsdag, så er det et opgør mellem to af Metal Ligaens formsvageste klubber.

Der er nederlagskolonner i lange baner ud for både Gentofte og SønderjyskE, og det afspejler sig i tabellen, hvor de to hold ligger placeret som nummer otte og ni.

Derfor er det også en yderst vigtig kamp i aften. Ottendepladsen giver nemlig en føring på 1-0 i en eventuel play in-serie, og Gentofte er lige nu fire point foran SønderjyskE, men med to kampe færre.

Så kan Arvidsens tropper vinde, skaber det fornyet luft rundt om truppen og holdet.

SønderjyskE kommer med selvtillid og håber at videreføre spillet fra 5-1 over Hvidovre onsdag.

– Vi skal holde os til vores systemer, og få pucken spillet klogt ud af vores zone. Vi skal spille hårdt, koncentreret og sørge få at være effektive i overtal og undertal, siger Jace Coyle til sønderjydernes hjemmeside.

NØGLESPILLERNE: Gentofte slider hårdt på topfolkene for øjeblikket, og i dag er det måske Joonas Riekkinen, der skal træde frem og afgøre sagerne for Arvidsen og co. Hos SønderjyskE kom kaptajn Derek Damon i gang igen med et fremragende mål til 4-1 i Hvidovre. Måske kan han fortsætte?

DET FORVENTER VI: Et SønderjyskE-hold, der vil rulle på fra start mod et hjemmehold, der vil koncentrere sig om at arbejde sig ind i kampen stille og roligt. Meget kommer an på de første 10-15 minutter i Gentofte.

SKADER/KARANTÆNER: SønderjyskE’s skadesliste er skrumpet til Steffen Frank på angrebssiden og Magnus Leth Nielsen på backsiden. Gentofte spiller stadig uden Lukas Lundvald og de langtidsskadede Lyø, Terminesi og Teemu Virtala. Christian Hee Foss har endnu ikke spillet i sæsonen, Ulrich Linnet var heller ikke med mod Rungsted seneste, og Mads Carlsen har karantæne.