FØR KAMPEN: Gentofte-Rødovre

Vojens Efterskole
Foto: Bluelinemedia.dk
Vojens Efterskole

KAMPEN KORT: Rødovre mistede lige nøjagtig pusten og muligheden for Final4-deltagelse i weekenden, og dermed kan Mighty Bulls-spillerne gå relativt afslappet ind til mødet i Gentofte i aften.

Nu er det nye mål for Rødovre formentlig top fire eller top seks i det lange grundspil, og første skridt på vejen kan tages i aften i Gentofte, hvor de to hold plejer at spille yderst tætte kampe.

Spændende sjællandsk match med andre ord, hvor holdene kommer med vidt forskellige forudsætninger.

Gentofte har endnu ikke spillet efter landsholdspausen, mens Rødovre-spillerne bestemt ikke har ligget på den lade side med tre kampe i alt og to kampe i weekenden.

Så kan gisningerne om, hvad der er bedst at komme med, som altid diskuteres.

DET FORVENTER VI: En helt tæt og jævnbyrdig kamp, og et Gentofte-mandskab, der måske vil komme lidt mere offensivt end normalt for at få gang i skøjterne. Det kan sagtens blive underholdende mod den klassiske Rødovre-stil, hvor det også gælder om at komme frem over isen.

NØGLESPILLERNE: Vi tager en målmandsduel. Stefan Ridderwall – hvis han får valget – skal spille sig stille og roligt i form efter sin skadespause, ligesom Seppänen i Gentofte-buret også lige skal have tørret rusten af efter en lang kamppause. En nøgleduel i kampen.

SKADER/KARANTÆNER: Efter over to ugers pause må man forvente, at Gentofte har det meste af truppen klar til kamp. Rødovre stillede lørdag aften i Aalborg uden Steffen Klarskov, der har været ude siden før landsholdspausen.