FØR KAMPEN: Gentofte-Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

KAMPEN KORT: Gentofte er for længst dømt ude af ishockey-Danmark, men håbet er naturligvis – i hvert fald herfra – at Stars-organisationen får samlet den nødvendige million ind, så klubben sportsligt kan gennemføre sæsonen på bedst mulig vis. 

Ser man bort fra det økonomiske roderi har Gentoftes finsk-danske kollektiv været en fornøjelse at følge, og man må sige, at Karsten Arvidsen og co. i den grad har arbejdet ud fra et fast og sikkert koncept.

Det er svært at vurdere tilstanden i et omklædningsrum i en kriseramt klub. Koster det mentalt eller “rykker spillerne sammen i bussen”?

Det får vi først et svar på i aften, når Gentofte Skøjtehal har lagt is til lokalopgøret mod Rødovre. Og forudsætter vi, at Stars stadig stiller med en solid opstilling, ender det formentlig med en tæt og jævn kamp som næsten altid, når de to hold tørner sammen.

Rødovre har stadig Rasmus Astrup ude, men kom rigtig godt ud før Metal Final4-pausen og en spiller som Steffen Klarskov kan kun være blevet skarpere efter flere træningsenheder med sine holdkammerater. Klarskov leverede et fint comeback lige før Final4-pausen efter at han selv havde haft en lang pause på grund af en skade i lysken. 

Også Jonas Sass nåede at komme tilbage efter et brud på armen.

DET FORVENTER VI: Gentofte-spilerne er så bekendt med spilkonceptet, at de næppe går ned med mand og mus i en kamp som i aften. Så mon ikke vi får den klassiske match mellem skøjtestærke Rødovre og et defensivt, omstilingsparat Stars-mandskab. 

NØGLESPILLERNE: Der er talt meget om Gentofte-finnerne, men spillere som Luis Blak Olsen og André Pison, de ledende danskere, kommer også til at løfte meget i en kriseperiode som denne. Hos Rødovre kunne det være målfarlige Anders Schultz, der skal ind og score de nødvendige mål i aften.