FØR KAMPEN: Gentofte-Odense

Foto: Jan Korsgaard

KAMPEN KORT: En gentagelse af sidste sæsons semifinaleserie, hvor Odense i sin tid blev holdt i en skruestik af Gentofte. To forskellige situationer hos de to mandskaber: Gentofte kommer som bekendt med nøjagtig samme stamme som i fjor, mens Odense har skiftet et halvt hold ud.

Det gik godt for begge hold fredag, og selve “ansigtet” på spillet er ikke ændret hos de to hold: Gentofte spiller ud fra en stram defensiv, mens Odense stadig er canadisk inspireret og med stort temperament. Personificeret i Anthony Camara, der flippede temmelig voldsomt ud på omgivelserne i premieren mod Aalborg. Og det endda på trods af en 3-1-føring.

– Vi spillede flot mod Aalborg, og det skal vi tage med videre. Anden periode var lidt hård, fordi vi var ramt af en del udvisninger, og det skal vi selvfølgelig forsøge at undgå ved at holde os fra straffeboksen og ved at være fokuseret i hele kampen, forklarer Bulldogs-assistenttræner Mads True til Fyens Stifstidende.

Han og coach Rauhanen skal altså justere om på holdet på grund af Camaras karantæne, og det skal blive interessant at se, hvem der rammer førstekæden og Søren Nielsen/Dale Mitchell.

Hos Gentofte har Emil Møller foreløbig fået den ærefulde plads som tredjemand med Virtala-brødrene, mens Ulrich Linnet er forfremmet til tredjekæden sammen med André Pison og Nikolaj Zorko. En tredjekæde, der imponerede med sit hårde arbejde i sidste sæson og dermed var en nøgle til Gentoftes succes.

DET FORVENTER VI: Et skakspil på is, hvor Gentofte vil afvente et fynsk, angribende hold og forsøge at slå kontra på de rette tidspunkter. Nøjagtig som i sidste sæsons semifinaler bliver det første mål formentlig svært afgørende for kampens videre forløb.

NØGLESPILLERNE: Rasmus Lyø har spillet for Odense i hele sin karriere. Nu gælder det Gentofte og en plads sammen med Jeff Terminesi. Garanteret en lidt nervøs Lyø, der møder op i aften. Odense havde en stærk Robin Rahm i målet fredag, og kan han holde takterne, har Odense gode chancer for point.

SKADER/KARANTÆNER: Gentofte spillede fredag aften i Rungsted uden Christian Hee Foss, mens Odense savnede Rasmus Bjerrum, der stadig er ude. Desuden er Anthony Camara altså ude med karantæne.