FØR KAMPEN: Gentofte-Hvidovre

Foto: iShoot.dk

KAMPEN KORT: Gentofte kommer med stor optimisme til kampen mod Hvidovre efter en forrygende weekend med stærkt defensivt spil og fire point mod SønderjyskE og Frederikshavn.

Det gav både målmand Teemu Seppänen og backen Julius Nyqvist en plads på ugens hold her på sitet.

Tæt på var også en af modstanderne i aften fra Hvidovre, backen Victor Björkung, der nærmest på egen hånd sørgede for, at Hvidovre fik en enkelt pind med hjem fra Herning.

Vinder Hvidovre i aften er konkurrenterne fra Herlev igen inden for rækkevidde, men det kræver, at Hvidovre finder en vej til kassen.

Seneste opgør endte med en smal 1-0-sejr til Gentofte i Hvidovre, så det er altså gæsterne, der har revanche til gode i aften.

DET FORVENTER VI: Det vil overraske meget, hvis kampen bliver med mange mål. To hold med fokus på disciplin, defensiv og styrspil. Det hold, der har kreativitet til at bryde isen, vinder kampen.

NØGLESPILLERNE: Marko Virtala er nærmest utrættelig for Gentofte og en motor af højeste klasse. Samtidig scorer han også de vigtige mål. Hos Hvidovre bliver vi nødt til at nævne Björkung igen. Det er ham, der netop kan levere det kreative element, der kan bryde Stars-defensiven.

SKADER/KARANTÆNER: Lukas Lundvald er nu streget fra Gentoftes lineup, mens Rasmus Lyø og Jeff Terminesi har været ude længe. Det samme gælder Teemu Virtala. Hvidovre manglede senest Christian Vaagensø, Rasmus Hansen, Mikkel Hansen og Daniel H. Nielsen.