FØR KAMPEN: Gentofte-Herlev

Joonas Riekkinen - Gentofte Stars

KAMPEN KORT: Gentofte fik rejst sig i Hvidovre efter det forfærdelige nederlag på 2-9 mod Frederikshavn, og var tilbage i sædvanlig disciplineret stil. Det betød en 2-1-sejr i lokalopgøret og i aften venter så endnu et af slagsen, når Herlev kommer på besøg.

Der er lagt op til den helt store festaften i Gentofte med flæskesteg med hele svineriet, og Stars kan vel med en sejr reelt sikre sig en ottendeplads og måske endda true Rungsted på syvendepladsen.

Herlev har i de seneste mange kampe kunnet stille op med fire kæder, men har alligevel været inde i en lidt blød periode. Eagles har tabt fem af de seneste seks kampe, og det overtal, der sikrede en forrygende 5-3-sejr over SønderjyskE, fungerede ikke mod Aalborg for nylig. 

Her havde Eagles rigelig med muligheder mod Pirates, specielt i anden periode, for overtallet skal i den grad fungere, hvis Herlev skal have en chance mod altid skarpe Gentofte.

NØGLESPILLERNE: Joonas Riekkinen på vej ind i topform og scorede et vigtigt mål i Hvidovre tirsdag. Vigtig mand for Gentofte, hvis succesen fra sidste sæsons slutspil skal gentages. Herlev skal have mål igen. Måske slideren Mike Daugulis inde foran kassen.

SKADER/KARANTÆNER: Herlev har alle folk med i truppen, mens Gentofte længe har manglet Teemu Virtala. Er han ved at være på trapperne?

DET FORVENTER VI: Sikkert en gentagelse af tidligere. Men hvem får overtaget? Det aggressive Herlev-hold eller det mere kynisk, kalkulerende mandskab fra Gentofte?