FØR KAMPEN: Gentofte-Herlev

#51 Brian Birkhoff - Herlev Eagles

KAMPEN KORT: Yderst spændende match mellem Herlev, der var lige ved og næsten i seneste hjemmematch mod Herning – og de nuværende “straffekonger” fra Gentofte.

Spillede Eagles godt i den seneste hjemmekamp, har de til gengæld noget alvorligt at revanchere efter den vilde kamp i Aalborg onsdag aften, der endte hele 13-1 i nordjydernes favør.

Det gjorde ondt på Eagles-spillerne, der naturligt nok må hige efter revanche efter sådan en frygtelig nedtur. Anden dagsorden kan der ikke være for Herlev i aften.

Aftenens gæster fra Stars har spillet de seneste fem kampe uafgjort i ordinær spilletid.

Gentofte har vundet straffeslagene de tre seneste gange og altså på den måde sikret tre bonuspoint, som kan vise sig at være vitale, når regnskabet skal gøres endeligt op.

Ville Järveläinens og Teemu Seppänens skills i den disciplin har virkelig været noget værd for Gentofte på det seneste, og det er som om, Stars stille og roligt er stabiliseret på det seneste.

DET FORVENTER VI: Uafgjort? Det må være det oplagte tip til kampen, hvis man tager udgangspunkt i Gentoftes formkurve. Det bliver Herlevs forventede aggressivitet mod Gentoftes kølighed. Hvem vinder den duel?

NØGLESPILLERNE: Ville Järveläinen, “vilde Ville” er tiljublet i Gentofte for øjeblikket. Skudstærk og yderst populær finne hos Gentofte og i fin form for øjeblikket. Inden Herlev blev slagtet i Aalborg, scorede Brett Thompson to gange mod Herning i hjemmekampen. Er han varm i aften?

SKADER/KARANTÆNER: Jeff Terminesi har været langtidsskadet hos Stars, der også stadig mangler Teemu Virtala. Mikkel Svensson sad også ude mod Hvidovre. Herlev var i Aalborg med lige nøjagtig tre kæder og spillede uden Mike Daugulis, Christoffer Gath og Benjamin Mauritzen.