FØR KAMPEN: Gentofte-Herlev

Vojens Efterskole
Foto: Bluelinemedia.dk
Vojens Efterskole

KAMPEN KORT: Begge hold kommer fra sejre i weekenden, og må være fyldt med selvtillid.

Ikke mindst Herlev, der havde den bedste weekend i mands minde med sejre over Herning og Aalborg. Seks point mod to tophold var mere, end Eagles overhovedet kunne drømme om.

Sejrene kørt hjem på stor disciplin, solid effektivitet og stærkt målmandsspil af Evan Mosher, der lagde et solidt fundament.

Weekenden betyder, at Herlev nu er fem point foran Hvidovre i den intense kamp om tiendepladsen og mon ikke, at Eagles-spillerne mindes den seneste overtidssejr over Gentofte før kampen i aften. Der må være tro på point i aften.

Men Gentofte skal man aldrig rigtig regne bort. Karsten Arvidsens tropper fik stoppet nedturen med 1-0-sejren søndag over Hvidovre søndag eftermiddag. Det var ikke prangende, men solidt, som Gentofte altid leverer.

DET FORVENTER VI: Et Herlev-hold, der kommer drønende ud af boksen og forsøger at holde det tempo, som tilsyneladende gjorde forskellen i søndags mod Aalborg. Her møder Eagles det klassisk afventende Gentofte-mandskab, der forsøger at straffe fejlene. Spørgsmålet er vel egentlig, om Herlev løber i Gentofte-fælden eller formår at holde momentum.

NØGLESPILLERNE: Vi fik lidt slag på de sociale medier for ikke at have valgt Frederik Bjerrum ind på ugens hold i sidste uge. Angriberen får en ny chance her, hvor en ny uge begynder. Bjerrum har i øvrigt spillet en flot sæson for Herlev. Hos Gentofte viser Marko Virtala sig gang på gang som den absolutte nøglespiller. Stærkt kørende kamp efter kamp og matchvinder søndag i Hvidovre.

SKADER/KARANTÆNER: Gentofte havde Joonas Riekkinen tilbage søndag, men til gengæld Lukas Lundvald ude. Også Rasmus Lyø, Jeff Terminesi og Teemu Virtala har siddet ude på det seneste. Herlev manglede Mikkel Ankjær, Frederik Høeg og Dallas Maxwell i 5-2-sejren over Aalborg, men havde hele otte backer til rådighed.