FØR KAMPEN: Gentofte-Frederikshavn

Foto: Bluelinemedia.dk

KAMPEN KORT: Frederikshavn har tabt fire kampe på stribe og kæmper for at komme på rette vej igen nu, hvor andenpladsen i hvert fald ser ud til at være tabt for nordjyderne i den interne kamp mod rivalerne fra Aalborg Pirates.

Nu gælder det først og fremmest for Mario Simionis mandskab om at holde sig i top tre-fire stykker, for Rødovre kommer bagfra og Odense blander sig også stadig i kampen om de attraktive pladser i tabellen. Også Esbjerg og Rungsted kan måske stadig komme op omkring Frederikshavn, så intet er sikkert for White Hawks, der lige mangler det sidste for øjeblikket.

Samtlige fire nederlag har været med en enkelt mål – en enkelt kamp i overtid – så det er ikke fordi Frederikshavn har været udspillet. 

I aften giver White Hawks debut til Ales Sova mod et Gentofte-mandskab, der arbejder for at forsvare ottendepladsen, der giver hjemmebane i playin. Og måske endda også angribe Rungsted, der kun er fem point foran i tabellen. Tirsdag tabte Gentofte i Vojens mod SønderjyskE, men viste igen god moral ved at komme tilbage i slutfasen med to mål i undertal og et nederlag, der endte med at blive smalt. 

DET FORVENTER VI: Og dermed til den hurtige analyse. Frederikshavn har tidligere på sæsonen vundet 7-1 i Gentofte, men sådan bliver det ikke i aften. Vi vil næsten lægge hovedet på blokken og sige, at den her kamp også bliver afgjort med en enkelt pind. Samtidig bliver det uden særlig mange mål.

NØGLESPILLERNE: Debut til Ales Sova, der har haft en lidt svær sæson hidtil i Nordamerika. Til gengæld kender han alt til Metal Ligaen, hvor han slet ikke var så ringe endda i sin tid i Herning. En stabil og solid back, der måske kan give offensiv luft til aktører som Grønvaldt og Mads Larsen. Hos Gentofte ser Ulrich Linnet ud til at have rejst sig fra at være en arbejdsmand til en spiller, der også kan lave point. Har allerede nu fordoblet sin pointkonto i grundspillet fra sidste sæson fra 10 til 20. 

SKADER/KARANTÆNER: Frederikshavn kører mere eller mindre uden skader pt, mens Gentofte i Vojens stadig var uden Teemu Virtala, mens Simon Bergsagel heller ikke var med.