FØR KAMPEN: Gentofte-Aalborg

Ville Järveläinen - Gentofte Stars

KAMPEN KORT: Gentofte fik en skidt start efter landskampspausen.

Det blev 0-4 hjemme mod Herning i en kamp, hvor det ikke rigtig kørte for Stars i de fleste sekvenser af spillet. Bare en af de slags dage. 

Ikke mindst for finnerne i Gentoftes powerplay, der en sjælden gang lukkede et mål ind, mens de var i overtal – et mål, der bragte Herning foran 1-0 i den sene tirsdagskamp.

Nu er der hjemmekamp igen for Gentofte, der tager imod endnu et formstærkt mandskab i form af Aalborg, der kommer for at bibeholde formen frem mod slutspillet.

Spørgsmålet er dog, om Gentofte ikke er en lille favorit på grund af motivationen. Stars-mandskabet er på definitiv jagt efter hjemmebane i play-in og pludselig truer SønderjyskE bagfra.

Men vinder Gentofte i aften i ordinær tid, er sagen afgjort og Stars slutter foran SønderjyskE. Aalborg har for længst sikret sig andenpladsen i grundspillet.

NØGLESPILLERNE: Ville Järveläinen fik ikke rigtig indstillet kanonen i kampen mod Herning. Måske i aften. Han er vigtig for Gentoftes powerplay. Hos Aalborg er der skader, og det skal blive spændende at se, om Sonny Hertzberg får debut på backen i aften, rygterne om at han er blevet skadet – ingen grad af skader er nævnt – løber omkring Aalborg. At han ikke var med mod Hvidovre, kan altså også være på grund af en aftale klubberne imellem.

SKADER/KARANTÆNER: Gentofte med Teemu Virtala tilbage og for fuld skrue, mens Aalborg har en del mangler. Hertzberg var altså ikke med tirsdag, ej heller Kodal, Bjarke Møller og Christopher Frederiksen. 

DET FORVENTER VI: Et højkoncentret Gentofte-hold, der alene på grund af motivationsfaktoren vinder en smal sejr over modstanderen fra sidste sæsons kvartfinale.