FØR KAMPEN: Frederikshavn-Rungsted

Foto - Bluelinemedia.dk

KAMPEN KORT: For Frederikshavn har det været en blandet fest på det seneste. Nordjyderne svinger frem og tilbage uden den store stabilitet og spillede senest en halvdårlig hjemmekamp mod et Rødovre-mandskab med mange skader.

Den kamp vandt Mighty Bulls 2-1, og i kampen forinden svingede Frederikshavn også fra excellent til forfærdeligt mod Odense. Mario Simioni drøjer lige for øjeblikket med at finde jævnt spil uden alt for mange udsving.

Individualisterne pt hedder Mark Hurtubise og Nick Olesen, og det er ikke mindst sidstnævnte, der for øjeblikket træder frem i lyset hos nordjyderne.

Spændende kamp om målmandsposten i nord, hvor Christian Larsen har haft vagten på det seneste. Får 100 kamps-jubilaren Thomas Lillie chancen i aften?

Rungsted har tre af fire sejre over Frederikshavn i sæsonen, og Peter Johansson kunne i weekenden glæde sig over seks point og stigende form frem mod Metal Cuppens Final4.

Ikke mindst 5-0-sejren over Odense var overbevisende, men de skeptiske røster i Nordsjælland mener dog, at Rungsted bruger for få folk i løbet af kampene og dermed overlader spillet til modstanderne i slutfasen, fordi Rungsted-spillerne løber tør før kræfter.

DET FORVENTER VI: Et Frederikshavn-hold, der vil og skal forsøge at tage initiativ mod et Rungsted-mandskab, der kan tillade sig at lure og slå kontra. Glimrende udgangspunkt for gæsterne til en kamp, der kan ses fra 20:00 på TV2 Sport. I øvrigt med CHL-semifinalen med Växjö Lakers kontra tjekkiske Liberec som forret fra 17:25.

NØGLESPILLERNE: Brendon Nash var fremragende i weekenden og tilspillede sig en plads på ugens hold her på sitet via to flotte kampe. Krumtap i Rungsted-forsvaret. Hos Frederikshavn venter vi stadig på det store gennembrud fra Henrik Eriksson, der kun lyner i glimt. 18 point i 34 kampe er under forventning.

SKADER/KARANTÆNER: Frederikshavn har haft Joachim Linnet ude på det seneste, mens Rungsted altså savner langtidsskadede Alexander B. Jensen og Mikael T. Christensen. Der står også tvivlsom ud for Nikolaj Krag-Christensen og Joachim Holten Møller.