FØR KAMPEN: Frederikshavn-Rødovre

Foto - Bluelinemedia.dk

KAMPEN KORT: Frederikshavn plejer at banke Rødovre, og vinder nordjyderne i aften, er det kamp nummer 10 i træk, nordjyderne slår Rødovre.

Men der er lang vej mod et Mighty Bulls-mandskab, der for øjeblikket arbejder og skøjter glimrende trods et vist mandefald.

Det så vi i Odense lige før nytår, hvor Rødovre trods 0-2 nede bare blev ved at male på og til sidst fik bonus mod fynboerne med tre point og en 3-2-sejr.

Vi fremhævede unge Frederik Skovby, men kæden med Astrup, Carlsen og Asperup kombinerede altså også i perioder, så det var en fryd for øjet.

Frederikshavn kom til Odense for et par dage siden og udspillede fynboerne i første omgang, men gik siden ned i tempo og ustruktureret spil i skuffende 40 minutter som afslutning på kampen. Træner Mario Simioni var ikke tilfreds trods sejren på straffe.

DET FORVENTER VI: Et Frederikshavn-hold, der vil forsøge at sætte sig tungt på kampen og male på mod Rødovre, der kommer med en smal trup og lang bustur i benene. Rækker kræfterne for gæsterne?

NØGLESPILLERNE: Nick Olesen er en fornøjelse at se på i White Hawks-offensiven pt. Han har virkelig fået et gennembrud i denne sæson og er stærkt kørende i stort set hver eneste kamp. Hos Rødovre bliver Gasper Kroselj vigtigste mand i aften. Målmanden skal levere, hvis der skal point med hjem i tasken.

SKADER/KARANTÆNER: Marcus Pedersen og Joachim Linnet formentlig stadig ude for Frederikshavn. Det vil overraske meget, hvis Patrick Flügge Rasmussen bliver klar efter den knockout han fik i Odense. Mads Eller er også tvivlsom for Rødovre, der stadig mangler U20-trioen Lasse Mortensen, Philip Schultz og Rasmus Heine. Steffen Klarskov er i fremgang, men formentlig ikke klar endnu. Jonas Sass har brud på hånden. Og så altså målmændene, men her er Kroselj altså hentet ind for sæsonen.