FØR KAMPEN: Frederikshavn-Hvidovre

Foto: iShoot.dk

KAMPEN KORT: Frederikshavn har haft det rigtig dårligt på hjemmebane i sæsonen, men har altså stadig muligheden for at sikre sig hjemmebane i kvartfinalen. Hvor paradoksalt det end lyder, kan det ende med at være en fordel. Trods alt.

I aften får nordjyderne alletiders mulighed for at komme i sving på hjemmebanen, når Hvidovre kommer på besøg.

Hvidovre afslutter sæsonen i aften efter en yderst respektabel indsats, men har intet at spille for i Frederikshavn. Der må motivationen hos nordjyderne i den grad træde ind.

– Vi har tabt alt for mange kampe i løbet af de sidste fem minutter af kampene, men hvorfor vi har det, ved jeg desværre ikke. Vores powerplay har heller ikke fungeret 100 procent, men jeg tror på, at vi nok skal finde viljen til at vinde i det kommende slutspil, siger White Hawks-målmand Christian Larsen til Kanal Frederikshavn før matchen.

Spændende i øvrigt, om det bliver Larsen eller Lillie, der får buret i de kommende kvartfinaler. Det ligner en fifty-fifty duel.

Hvidovre spiller for æren i aften og mon ikke Peter Enehag fortsætter efter det koncept, holdet spillede med i Odense søndag – og i øvrigt har spillet med i hele sæsonen: Defensivt som udgangspunkt med offensive stik, når muligheden byder sig.

Det har virket bedst på udebane hidtil. Måske også i aften?

DET FORVENTER VI: Det vil være en katastrofal udgang på grundspillet for Frederikshavn med pointtab i aften. Derfor vinder nordjyderne, men skal nok få sit hyr med det dygtige kontrahold fra Hvidovre.

NØGLESPILLERNE: Henri Heino skal i gang for Frederikshavn. Finnen overbeviste ikke mod SønderjyskE, men får efter i aften nogle dage til at træne sig ind med truppen. Adam Carnestad spillede en god kamp for Hvidovre søndag og ligesom resten af svenskerne hos Hvidovre, spiller han for en god afslutning og måske en ny kontrakt i den kommende sæson. I Hvidovre eller andetsteds.