FØR KAMPEN: Frederikshavn-Hvidovre

Foto: iShoot.dk

KAMPEN KORT: To hold med masser af selvtillid tørner sammen i aften i Frederikshavn: Hjemmeholdet efter en perfekt weekend med seks point, mens Hvidovre kommer med en 1-0-sejr hos Odense i bagagen.

Det hindrer dog ikke Frederikshavn i at være naturlig favorit hjemme – også når man tager den samlede tabel i betragtning.

– Vi har en god gruppe af fyre, som begynder at indse, at det kræver hårdt arbejde og stor disciplin at vinde ishockeykampe. Jeg synes dog ikke, vi viste stor disciplin mod SønderjyskE, og det første jeg sagde i omklædningsrummet bagefter var, at den er nødt til at blive forbedret, sagde Mario Simioni til Nordjyske efter 4-3-sejren over SønderjyskE søndag eftermiddag.

Han er dog gennemgående tilfreds med sit mandskabs fremtræden på det seneste, og Frederikshavn kommer stensikker til at kæmpe for at komme i top fire helt til grundspillets afslutning.

Hvidovre er i tvekamp med Herlev i bunden af tabellen og ydede en formidabel indsats i Odense senest. Ikke blot de svenske nøglespillere og målmand Lundström, men også en mand som unge Sebastian Sørensen overbeviste, ligesom backer som Hertzberg og Daniel H. Nielsen spillede fejlfrit.

DET FORVENTER VI: Det kræver nøjagtig samme, disciplinerede indsats af Hvidovre i aften, hvis der skal point hjem fra Frederikshavn. Men det bliver en vanskelig omgang mod et hjemmehold, der vil forsøge at kværne gæsterne fra start med højt tempo og fire kæder.

NØGLESPILLERNE: Næsten overflødigt at nævne Lundström i Hvidovre-målet, men han står for skud i aften igen, blandt andre mod Nick Olesen, som er dykket lidt på det seneste, men stadig er i gang med en kanonsæson. Hos Hvidovre er det også værd at nævne Valdemar Kisum, der spillede sin måske bedste ligakamp nogensinde i Odense, der kulminerede med matchvindermålet.

SKADER/KARANTÆNER: Hvidovre manglede fem mand i Odense: Mikkel Hansen, Rasmus Hansen, Daniel Madsen, Christian Vaagensø og Sebastian Svendsen. Frederikshavn kører på med fire kæder for øjeblikket.