FØR KAMPEN: Frederikshavn-Esbjerg

Foto: iShoot.dk

KAMPEN KORT: Spændende dyst i Frederikshavn for Adam Miller, der kommer på besøg på sin gamle hjemmebane i Frederikshavn. I denne verden, hvor klubfølelse ikke spiller så stor en rolle mere hos de mange rejsende imports, betyder det næppe så meget rent følelsesmæssigt for Miller, men han leverede dog en meget fin sæson, da han var i det nordjyske.

– En ny spiller i et omklædningsrum betyder meget for både dialogen, træningspassene og konkurrencen om pladserne i de forskellige kæder. Og heldigvis formåede ”drengene”, at bære de nye impulser ind i tirsdagskampen mod Odense, siger assisterende træner Thor Dresler i Esbjergs kampoptakt. 

– Mange spillere formåede at demonstrere, at man ønskede mindst samme mængde istid som hidtil, så på den måde bidrog Adam Millers blotte tilstedeværelse positivt. Samtidig spillede han en rigtig god kamp, hvor han skabte meget, både for sig selv og kædekammeraterne. Så det er overordnet set positivt, tilføjer han. 

Om aftenens kamp siger Dresler: 

– Frederikshavn er et mandskab, som har en rigtig god bredde. De har fire kæder, som alle er i stand til at producere, samtidig med at de formår at ”spille tæt” hjemad mod stort set enhver modstander. Så vi får igen behov for, at spille en virkelig intens kamp, hvor indsatsen varer mindst 60 minutter.

I dag møder Miller og Dresler et sultent Frederikshavn-hold, der senest tabte i kampens sidste sekunder i Hvidovre. White Hawks-holdet svinger meget – formentlig alt for meget for træner Simionis smag – så der har med sikkerhed været talt højt i omklædningsrummet efter kampen. 

DET FORVENTER VI: Frederikshavn kommer med alt, hvad remmer og tøj kan holde til  og vil kaste al energi ind i kampen mod et Esbjerg-hold, der virker afklaret og med stigende farlighed frem mod slutspillet.

NØGLESPILLERNE: Vi peger selvfølgelig på Adam Miller, der blev sat sammen med Colin Vock og Felix Scheel i kampen i tirsdags. Mon ikke Pederson afprøver den trio igen. Rasmus Søndergaard var rasende over nederlaget til Hvidovre. Han skal gå forrest i White Hawks-jagten på revanche. 

SKADER/KARANTÆNER: Carson McMillan ude med karantæne hos Esbjerg, og Anders Koch ikke med mod Odense tirsdag. Hos Frederikshavn er der næsten fuldt hold, og mon ikke Anthony DeLuca er på vej tilbage efter sin kuriøse skade lige før Final4-breaket?