FØR KAMPEN: Esbjerg-Frederikshavn

KAMPEN KORT: Ganske vigtig affære i Esbjerg, hvor Frederikshavn kommer på besøg i bestræbelserne på at holde de forsvarende mestre fra kampen om top fire.

Og efter den noget ærgerlige sæsonstart, så glæder Frederikshavns statistikere sig over, at holdet i de seneste 21 kampe isoleret har hentet 15 sejre og 45 point imod kun seks nederlag.

Formen er opadgående hos nordjyderne.

Det samme har den også været på det seneste hos Esbjerg, der dog er kommet lidt ned på jorden igen efter to overtidsnederlag i weekenden og 2-4 mod Odense tirsdag aften.

Der var defensive mangler hos vestjyderne, der skal rettes op, og specielt i anden periode kneb det med organisation og disciplin hos de forsvarende mestre.

NØGLESPILLERNE: Justin Crandall var igen stærkt kørende i den vestjyske offensiv i Odense, mens Frederikshavn havde en Kristian Jensen, der spillede sine bedste 60 minutter for nordjyderne mod Hvidovre.

SKADER/KARANTÆNER: Esbjerg mangler stadig Christian Wejse og Andreas Grundtvig, der begge er med U20-landsholdet, mens Frederikshavn måtte se Henrik Eriksson skøjte af isen efter opvarmningen tirsdag.

DET FORVENTER VI: Helt lige mellem to hold, der står godt til hinanden. Mon ikke både Pederson og Simioni dikterer fremover isen. Begge har alt at vinde.