FØR KAMPEN: Aalborg-SønderjyskE

Tobias Maximilian Ladehoff - Aalborg Pirates - Foto: Bluelinemedia.dk

KAMPEN KORT: SønderjyskE kom ind med det, som Anders Førster kaldte “fornyet energi” i kampen mod Rødovre. Kan det tages med til kampen mod et uhørt velspillende Aalborg-hold, der synes at kunne finde det rette momentum på rette tidspunkt i hver eneste kamp for øjeblikket?

–  Vi møder et rigtig, rigtig godt offensivt hold, som kører på fra start og kommer med alle mand. Derfor skal vi tænke os om, og spille det simple spil ud af egen zone, og dermed undgå at blive fanget af deres offensiv. Smart enkelt spil og gode sikre kombinationer ud af vores zone er nøglen til at kunne spille med om sejren deroppe, siger SønderjyskE-angriberen Frederik Rasmussen.

Han spillede i tredjekæden med Mads Lund og Anders Førster og den kæde fik altså mere energi af, at sønderjyderne spillede bredt og havde flere kræfter i slutfasen.

Aalborg ser ud til bare at give den gas for øjeblikket. Men i det seneste indbyrdes opgør tabte Aalborg en 2-0-føring i SE Arena, der blev vendt til et nederlag.

Revanche påkrævet for Metal Final4-vinderne.

DET FORVENTER VI: Et Aalborg-hold med fuld fart og et SønderjyskE-hold ligeså. Hårdt arbejde fra begge mandskaber og spørgsmålet er om SønderjyskE holder 60 minutter mod Pirates-maskinen.

NØGLESPILLERNE: SønderjyskE’s målmand Joni Myllykoski var tydelig lettet efter sejren tirsdag efter at have set lidt “tynd” ud ved i hvert fald et af målene mod Rødovre. Hans topform er yderst vigtig for resten af sæsonen. Hos Aalborg har Kirill Kabanov imponeret på det seneste. Ikke blot foran mål, men også med en enorm arbejdsindsats.

SKADER/KARANTÆNER: Får SønderjyskE Thomas Spelling med i aften? Magnus Leth har efterhånden været ude længe. Hos Aalborg var Kristian Kodal, Nicolaj Carstensen, Bjarke Møller og Martin Højbjerg ude senest.