FØR KAMPEN: Aalborg-Rungsted

KAMPEN KORT: Vi har en revanche i aften i Aalborg, hvor gæsterne fra Rungsted skal forsøge at hævne nederlaget fra Metal Final4-finalen senest. Her vandt Aalborg en ganske sikker sejr og lige bortset fra nederlaget mod Rødovre, er Aalborg blæst videre i Metal Ligaen, hvor Brandon Reids pasningsstærke og hurtigtskøjtende mandskab lige nu ligner en sikker toer i grundspillet.

TV2 Sport sender kampen, og det skal blive spændende at se, om Rungsted med fornyet selvtillid efter overtidssejren i Esbjerg for nylig kan presse Aalborg og lukke ned for nordjydernes høje tempo.

Endnu mere interessant bliver det at se, hvordan Rasmus T. Andersson klarer sig i sin danske ligadebut.

Det er mange år siden, han har været i dansk ishockey, og har i mellemtiden været tæt på topscorer i den svenske J20 SuperElit. I fjor fik han også debut i SHL, men den nye sæson i Kristianstads IK, den hårdtsatsende svenske Division I-klub, har ikke levet op til forventningerne for Andersson.

Rasmus T. Andersson leverede 13 point i 24 kampe i Division I, og er en skudstærk, offensiv spiller, der ikke har spillet i den seneste måneds tid. Kan han gøre indtryk i Metal Ligaen. Der er næppe tvivl om, at han glæder sig til at vise sig frem.

SKADER/KARANTÆNER: Aalborg uden Kristian Kodal, Martin Højbjerg og Bjarke Møller, mens Rungsted formentlig stadig må undvære Mikael T. Christensen og Joachim Holten Møller. Også Mattias Persson forventes ude, mens Nikolaj Krag-Christensen ifølge Champagnebugten.dk har deltaget fuldt og helt i træningen. Alexander Jensen er ude for sæsonen.

DET FORVENTER VI: Aalborg vil male på med fire kæder og forsøge at trætte Rungsted, der er fuldstændig uberegnelige. Bedst, som man troede, de var nede i sækken, lykkedes det at vinde i overtid i Esbjerg. 

NØGLESPILLERNE: Rungsted skal vinde kampen ud fra en stærk præstation i buret. Om det så er Lindskoug eller Feuk, der er inde. Hos Aalborg bliver Jeppe Jul Korsgaard ved at imponere med en uopslidelig indsats og har fået sit Metal Liga-gennembrud i denne sæson.