FØR KAMPEN: Aalborg-Rødovre

Foto: bluelinemedia.dk

KAMPEN KORT: Aalborg er ude på revanche og håber på masser af mennesker i Gigantium, hvor direktør Thomas Bjuring disker op med godt humør, goodiebag til tilskuerne og det, der ligner en attraktiv ishockeykamp mellem to hold, der har prædiket tempo i skøjterne i denne sæson.

Derfor skal der nok blive gang i sagerne i det nordjyske i aften, hvor begge hold også er ude efter revanche efter nederlag i åbningskampen.

For Aalborgs vedkommende skuffende cifre – 1-5 i Odense – men dog med to mål i tomt bur. Der var godt rul i anden periode for Pirates i Odense, hvor Aalborg dog ikke formåede at omsætte et par gode powerplay-muligheder til scoring.

Rødovre rullede på mod Frederikshavn og spillede en forrygende tredje periode, der sagtens kunne have givet alle tre point søndag.

– Det var rigtig godt at komme i gang. Det ville selvfølgelig have været bedre med en sejr, men vi gjorde rigtig mange gode ting mod Frederikshavn. God stemning; fansene er rigtig gode og giver en fin atmosfære og god energi til holdet. Frem for alt skal vi blive bedre til spillet uden puck, og så skal vi være aggressive over hele banen. Vi skaber mange chancer, men vi skal mere ind foran mål, siger Rødovre-træner Magnus Bogren til klubbens hjemmeside.

DET FORVENTER VI: To hold, der kommer med fuld fart i jagten på det første mål. Rødovre plejer ikke at gemme sig på udebane. Det kan sagtens blive underholdende og målrigt i aften.

NØGLESPILLERNE: Matthias Asperup var helt forrygende søndag aften mod Frederikshavn, og han bliver den store individualist i Rødovre i denne sæson. Hos Aalborg forventer folket, at de nye udlændinge for alvor tager teten og viser deres værd i aften.

SKADER/KARANTÆNER: Sebastian Brinkmann er ude for Aalborg, der også savnede Jeppe Holmberg i premieren i Odense. Hos Rødovre er Philip Schultz med sikkerhed ude, mens man til gengæld håber på, at Jannik Karvinen gør comeback. Han blev skadet i en træningskamp mod Odense, og har ikke spillet siden.