FØR KAMPEN: Aalborg-Odense

Foto: Bluelinemedia.dk

KAMPEN KORT: Odense fandt formen igen tirsdag og spillede en flot kamp hjemme mod Esbjerg.

Specielt anden periode var forrygende fra hjemmeholdets side, og det var ganske tydeligt, at Rasmus Bjerrum var den rette mand at sætte ind som erstatning for Søren Nielsen i førstekæden.

Bjerrum har tidligere fungeret godt med Dale Mitchell, og det gjorde han også tirsdag, hvor Odense igen fandt det tempo, holdet har savnet i et par uger.

I aften gælder det et andet hold, der er ganske solidt kørende. Aalborg har endda friske ben efter at have været i oversidderrollen tirsdag.

Senest kampe i weekenden blev vundet via en solid defensiv i Gentofte og en offensiv – anført af Højbjerg-brødrene – der endte med at kværne Esbjerg i overtid.

På de gode dage er der godt drive i Aalborg Pirates, og det skal der også til for at snuppe point mod Odense i aften

SKADER/KARANTÆNER: Søren Nielsen stadig ude med kæbeproblemer, og Odense har Christian Larsen og Asger Petersen til U20-VM. Aalborg hentede for nylig Peter Quenneville og han skal altså for at fylde på fordi folk som Bjarke Møller, Tobias Ladehoff og Sebastian Brinkmann sidder længe ude. Heller ikke Victor Panelin-Borg var med senest mod Esbjerg.

NØGLESPILLERNE: Lad os blot hive Højbjerg-tvillingerne frem for Aalborg efter de seneste flotte præstationer. I aften kommer de til at udfordre Odense-defensiven, hvor kaptajn Jacob Johnston skal forsøge at dirigere sine tropper.

DET FORVENTER VI: Åbent, tæt og måske temmelig målrigt. Det må blive underholdende i Gigantium i aften.