FØR KAMPEN: Aalborg-Frederikshavn

Foto: iShoot.dk

KAMPEN KORT: Der forventes 5000 tilskuere i Aalborg i aften til nytårsbraget mellem de to nordjyske rivaler, der begge slås for en placering i top fire.

Herligt, og der skal nok blive gigantisk stemning i Gigantium i aften til det fjerde slag mellem klubberne i indeværende sæson.

En gang har Aalborg vundet i overtid og en enkelt gang har Pirates også vundet i ordinær tid. Senest de to hold mødtes, nedspillede Pirates rivalerne totalt i en halv time, inden Julian Jakobsen fik en game misconduct, der totalt vendte kampen.

Så spillemæssigt kalder vi altså på Aalborg-overtag, og det giver måske også Reids tropper en lille mental fordel inden kampen i aften.

– Vi har oplevet et lille dyk og været lidt ustabile i en periode. Men der er fremgang at spore nu, og vores mål er hele tiden at lægge på og blive bedre. Så kommer resultaterne også, sagde Aalborgs assisterende træner Ronny Larsen til Nordjyske efter den nylige 4-3-sejr i Rødovre.

NØGLESPILLERNE: I stedet for at kalde på enkelte folk, kigger vi på hele special teams. Mario Simioni mente efter det nylige nederlag, at White Hawks’ powerplay var “forfærdeligt”, mens Aalborg indkasserede tre mål i boxplay i Rødovre. Der har været arbejdet på de elementer i de to lejre.

DET FORVENTER VI: Kanonstemning og jernhård fight. Aalborg med en lille favoritværdighed, men ikke mere end at det bliver tæt hele vejen igennem. Det bliver sæsonens hidtil bedste opgør mellem de to mandskaber.

SKADER/KARANTÆNER: Aalborg fik Sebatstian Brinkmann tilbage efter en lang skadepause, mangler stadig Bjarke Møller og Tobias Ladehoff og formentlig også Peter Quenneville. Lasse Bo Knudsen er ude med karantæne – dommen er ikke faldet endeligt endnu – efter matchstraf i Rødovre, som automatisk giver en spilledag. Heller ikke Mads Iversen var med i Rødovre. Oliver Anker Christensen spillede heller ikke onsdag. Hos Frederikshavn havde træner Mario Simioni alle mand til rådighed til kampen mod Herning.