Før Frankrig i aften: Stadig kamp om pladserne til VM

Foto: Jan Korsgaard

A-landsholdets træningskampe bliver ofte spillet lidt i skyggen af finaleserien i Metal Ligaen, specielt når Danmark er på udebane. Men ikke desto mindre så er landstræner Janne Karlsson i gang med at bygge op frem mod VM i Moskva og for hver uge kommer han et skridt nærmere sit endelige VM-hold.

Hvem mangler at træde ind? Vi kan vel næppe regne med Philip Larsen mere, eftersom der ikke er kommet nogen melding om hans eventuelle VM-planer, mens Oliver Lauridsen og Daniel K. Nielsen vel må regnes ind som sikre folk, der skubber til en enkelt af de allerede udtagne. Også Esbjergs Nicholas B. Jensen ligner en mand, der kan blande sig, og kommer han ind i billedet, bliver der virkelig kamp om pladserne i den defensive afdeling.

Fremme kan landstræner Karlsson næppe komme udenom Mads Christensen, der for tiden spiller skarpt i München og DEL, og så har vi altså lige powertrioen Ehlers, Eller og Hansen fra NHL. Anders Poulsen kan måske nå at blive klar, ligesom Kristoffer Lauridsen med et blændende slutspil måske også har spillet sig ind i VM-billedet. Så fire til fem angribere skal altså stadig erstattes, og her bliver det uhyre spændende, hvor landstræner Karlsson griber ind.

I første omgang har spillerne, der stadig er med, to til fire kampe til at gøre hoserne grønne.

 

Holdopstillingen i Frankrig i aften:
Patrick Galbraith på mål med Sebastian Dahm som backup
Førstekæde: Jesper B. Jensen, Emil Kristensen – Frederik Storm, Morten Madsen, Patrick Bjorkstrand
Andenkæde: Nicolai Weichel, Stefan Lassen – Thomas Spelling, Morten Green, Mathias Bau
Tredjekæde: Mads Bødker, Matias Lassen – Mathias From, Morten Poulsen, Patrick Russell
Fjerdekæde: Jannik Karvinen, Mikkel Aagaard, Kirill Starkov
Felix Scheel er 13. forward og Markus Lauridsen sidder over for at blive helt klar til den kommende uge.