Fleury tog broden af Capitals

Onsdag nat var der rivalopgør i mellem Washington Capitals og Pittsburgh Penguins. Capitals har set stærke ud hidtil i sæsonen, i mens Penguins har kæmpet med at finde en rytme i deres spil.

Når Capitals og Penguins mødes er det samtidig også Ovechkin vs. Crosby, de to store stjerner kom i NHL samtidig tilbage i 05/06 sæsonen og er blevet sammenlignet lige siden.

I nat var det Crosby der trak det længste strå, sammen med sit Penguins hold, da de vandt 3-1 på udebane i Verizon Center.

Pittsburgh fik ikke nogen points fra Crosby, som dermed stadig er på sølle 3 points for 9 kampe i sæsonen, derimod stod Marc-Andre Fleury en stor kamp og reddede 33 ud af 34 skud i kampen og tog sig dermed også af first star.

Heller ikke Ovechkin lykkedes med at blive noteret i kampprotekollen, han havde ellers 5 skud på mål.

Sejre til Senators og Predators

Ottawa Senators slog landsmændene fra Calgary Flames med 5-4 efter straffeslag.

Kampen havde målfattig indledning, da der ingen mål faldt i første periode. men i de efterfølgende 40 minutter kom der hele otte af slagsen.

Flames var i front 3-2 midtvejs i tredje periode, men på 18 sekunder vente hjemmeholdet kampen, så stilling var 4-3, Flames fik dog udlignet kampen, og efter som der ikke blev scoret i overtiden, måtte kampen i straffeslag.

I straffeslags konkurrencen blev svenske Mika Zibanejad den store helt, da han scorede på det afgørende straffeslag, og dermed sikrede hjemmeholdet fra Ottawa et ekstra point til stillingen.

Nashville Predators var taget til Californien for at besøge San Jose Sharks i HP Pavillion Arena. Gæsterne tog for sig af retterne og snuppede de to points med hjem efter en 2-1 sejr i ordinærtid.

Kampen var en taktisk spillet affære, hvor skudstatistikken endte 24-21 i udeholdets favør.

Predators målmand Pekka Rinne, blev kåret til first star efter et par store redninger i løbet af kampen, det var svenske Calle Jarnkrok der scorede game winning goal midtvejs i tredje periode.

Nattens resultater:

Ottawa Senators – Calgary Flames 5-4 (efs)

Washington Capitals – Pittsburgh Penguins 1-3

San Jose Sharks – Nashville Predators 1-2