FLEMMING GREEN STOPPER I RUNGSTED på grund af dårligt helbred

Foto: Jan Korsgaard

Flemming Green begyndte inden sæsonen som træner i Rungsted, og har haft stor, stor succes med trænerhvervet i Nordsjælland. 

Men dårligt helbred tvinger nu Green til at stoppe med trænergerningen hos Metal Ligaens øjeblikkelige tophold. Det skriver Rungsted Seier Capital på sin hjemmeside.

Erik Hjalmarsson overtager trænerhvervet i klubben, og der arbejdes på at finde en assisterende træner til svenskeren, der efterhånden har stor rutine på trænerbænken i Danmark. 

Rungsted skriver følgende: 

Det er med stor beklagelse vi må meddele at Flemming Green, på grund af helbredsmæssige problemer gennem længere tid, stopper som cheftræner hos Rungsted Seier Capital med øjeblikkelig virkning.

Jobbet som cheftræner på et hold i Metal Ligaen er utvivlsomt et stort pres, og vi respekter naturligvis Flemmings beslutning om at helbredet er det vigtigste.

Vi har været meget glade for at have Flemming som en del af holdet. Der er opnået flotte sportslige resultater, og vi vil gerne takke Flemming for hans tid hos Rungsted Seier Capital.

Erik Hjalmarsson er udnævnt som ny cheftræner efter samråd med holdets kaptajner, og vi arbejder på en løsning omkring at finde en assistenttræner til Erik. Vi har fuld tillid til Erik kan fortsætte det arbejde der er lavet med holdet denne sæson.