Fire spilledages karantæne til Chris Straube

Foto: Jan Korsgaard

SønderjyskE’s assisterende træner Chris Straube må sidde ude i fire spilledage for den matchstraf, han pådrog sig i forbindelse med kampen i Aalborg i tirsdags.

DIU disciplinærudvalg udtaler:

Baseret på den indsendte indberetning, det indsendte partsindlæg og den fremstillede video kan udvalget konstatere, at der i kampen opstod en situation hvor der er enighed om at Chris Straube overskred grænsen for hvad der er tilladeligt i forhold til sin opførsel overfor kampens dommere.

Det er udvalgets opfattelse, at der for trænere ligger en særlig forpligtelse til at iagttage god opførsel overfor spillets øvrige parter.

Udvalget er endvidere af den mening, at det er afsenderen af et budskab/verbal kommentar/håndsignal har ansvaret for hvis dette bliver opfattet truende af modtageren.

Udvalget er af den opfattelse, at I denne situation gik Chris Straube langt ud over hvad der er tilladeligt for en træner på bænken og at den opførelse der blev lagt for dagen ikke er forenelig med hvad der kan forventes af en træner på dette niveau.

På denne baggrund idømmes Chris Straube karantæne i 4 (fire) spilledage.

Kampe hvor træneren er spærret
190216 Metal Ligaen SønderjyskE vs. Herning Blue Fox
210216 Metal Ligaen Frederikshavn White Hawks vs. SønderjyskE
230216 Metal Ligaen SønderjyskE vs. Rødovre Mighty Bulls
260216 Metal Ligaen Odense Bulldogs vs. SønderjyskE