Finsk forstærkning til Herlev

Foto: Jan Korsgaard

Kamprapporten til Esbjerg-Herlev afslørede et nyt navn i Herlevs defensive linje, og endda et bundrutineret et af slagsen. Antti Uitto har spillet adskillige sæsoner i den finske Mestis-Liga, den næstbedste række i Finland, og han er endda den mest udviste i historien i Mestis.

Pudsigt nok på den liste efterfulgt af Jani Honkanen (tidligere Herning) og den nuværende SønderjyskE-spiller Anssi Rantanen. Men Uitto er også en svært respekteret spillere i Mestis og fire gange mester og en enkelt gang på All Star-holdet i den pågældende liga.

Nu er han altså i Herlev for at forstærke defensiven i forstadskøbenhavn, og der er formentlig masser af rutine og defensiv soliditet at hente hos den nye back.

– Nogen vil måske mene, at slutspillet ikke kan nås, og det at hente en forstærkning så sent kan virke naivt – men vi føler at vi skylder fans, sponsorere, holdet og det nye trænerteam, at gøre alt hvad vi kan. Vi kæmper alle videre og har ikke i sinde at give op, skriver Herlev Eagles i forbindelse med kontrakten med Annti Uitto.

Uitto spiller i aften i Herlevs andenkæde med Christian Vaagensø som backmakker.