Finale-ambitionerne er intakte i Herning

Det blev kun til en kvartfinale for Herning Blue Fox i den forgangne sæson, og som formand Claus Sørensen påpeger, var herningenserne og et mål, der skulle have været annulleret, fra at ramme en syvende kamp i kvartfinalen mod Frederikshavn.

Det var marginalernes spil, konstaterer han – og er derfor fortrøstningsfuld frem mod den kommende sæson, hvor Herning igen vil spille med fremme. Helt uhørt i nyere tid har Herning ikke vundet mesterskabet i de seneste fem sæsoner.

– Vores mål for den kommende sæson er helt klart en plads i finalen. Det kan godt være, at vi økonomisk ikke længere er i top-fire blandt de danske klubber, men det ændrer ikke ved, at ambitionerne er kæmpestore. Vi står over for den vigtigste periode i mange år, siger formand Claus F. Sørensen til Herning Folkeblad.

– Vi har ishockeyens Final4 i Jyske Bank Boxen næste år og ikke mindst VM samme sted. Det er alt sammen begivenheder, som vi i Blue Fox er bundet tæt op på, og hvor det vil være vigtigt, at vi sideløbende selv viser sportslig styrke, siger Claus F. Sørensen.

Han påpeger, at Herning ikke kører med et top-fire-budget, og at sponsorerne var enig i beslutningen i fyringen af Todd Bjorkstrand.

– Jeg fornemmer fra mange sider en stor opbakning til vores beslutning om, at vi var nødt til at finde en ny træner. Det er aldrig rart at stå i den situation, men mange siger, at det var det rigtige at gøre i situationen, og nu skal vi videre på bedste vis, fastslår formanden.