FINAL4-semifinalerne er lagt fast

Foto: Jan Korsgaard

Der blev i aftes trukket lod til semifinalerne i Metal Cuppens Final4, der fik følgende opsætning:

Lars Seier Christensen og Anders Gjesing trak lod til semifinalerne i TV 2 Sports Hockey Night, og de sammensatte følgende semifinalekampe:

• 19. januar kl. 16.15 – Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier Capital
• 19. januar kl. 20.15 – Herning Blue Fox vs. Aalborg Pirates

Det er de fire bedste hold i Metal Ligaens første 20 spillerunder, der mødes og dyster om at vinde pokalturneringen, Metal Cup. Ræset frem mod Final Four har været en forrygende nyskabelse i dansk ligaishockey, vurderer direktør for Danmarks Ishockey Union, Ulrik Larsen.

– Stort set alle hold har haft ambitioner om at komme med til Herning, og muligheden for at komme med til Final Four i Jyske Bank Boxen har i den grad intensiveret den første del af grundspillet. Nu glæder vi os til at servere topklasseishockey i VM-arenaen i Herning, siger han.

I MCH Messecenter Herning, der ejer Jyske Bank Boxen, ser man også frem til byde de fire hold og de mange fans velkommen i den store multiarena:

– Vi elsker mesterskaber i MCH – og ser frem til, at Jyske Bank Boxen danner rammen om ishockeyens pokalmesterskab. Da vi byggede Boxen tænkte vi også ishockey ind i hele indretningen. Derfor glæder vi os ekstra over, at publikum nu for første gang får mulighed for at opleve top-ishockey i Jyske Bank Boxen, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S