Feuk strålede i Rungsted-sejr

Aalborg Pirates – Rungsted Ishockey 0-1 (0-0, 0-1, 0-0) 1579 tilskuere var taget til stor Halloween-fest i Gigantium, og man ville have festen med i hallen til kampen, men den fest fes ud i løbet af et par timer, da Aalborg ikke kunne score mod en storspillende Sebastian Feuk.

Aalborg var uden forward Lasse Jul Korsgaard, hvilket havde givet nogle rokader i tre af kæderne, hvor Mathias Christensen var gledet ind på holdet.

Hos Rungsted var man stadig uden backerne, Joachim Holten Møller og Daniel K. Hansen, hvilket Rungsted har været i længere tid.

Aalborg kom godt ud til 1. periode og skøjtede bedre end længe. Der var mere fight fra hele holdet, og de unge spillere fik en del spilletid, mens Rungsted kun kunne køre på med tre kæder.

Niklas Svensson, der spillede sin anden kamp på tryout, var allerede i første skift tæt på at give Aalborg den perfekte start. Men pucken ville ikke i mål som i resten af perioden.

Bedste chance kom til Nicolai Meyer, der i undertal skøjtede fremover isen med Olle Liss. Liss spillede en god baghåndspasning ind foran målet, hvor Meyer fik staven på, men lige i maven på Sebastian Feuk, der blev sat på en del prøver i løbet af perioden.

Aalborg var hyppige gæster i udvisningsboksen, hvilket kostede en del kræfter hos de bærende kræfter, og det var årsagen til, at Jonas Røndbjerg kunne stikke staven frem og styre pucken ind bag en chanceløs Marcus Lundell efter 35 minutter. 

Aalborg fik den ene efter den anden udvisning, og det kostede i anden periode. Lars Lundin blev dømt for diving, hvilket gav en del protester hos publikum. Videoen bagefter viste dog, at udvisningen var i orden.

Rungsted var en del i Aalborgs zone i anden periode, og kom frem til flere gode chancer, og det var derfor fortjent, at det var Rungsted, der var foran inden sidste periode.

Aalborg skulle jagte udligningen, og man ændrede i kæderne for at se, om man kunne finde en bedre sammensætning.

Det gav nogle chancer, men hjemmeholdet kunne ikke udplacere en storspillende Sebastian Feuk, der har spillet sig ind som et muligt førstevalg i det nordsjællandske mål i denne sæson.

En fremragende sæson indtil videre efter flere sæsoner i skyggen.

Rungsted stod godt i egen zone og lukkede ned for Aalborg, og de chancer, som man sendte afsted mod mål, blev reddet sikkert af Feuk.

Mod slutningen af perioden tog Aalborg Marcus Lundell ud af målet, men kunne ikke udnytte det overtal, som det gav. Dermed vandt Rungsted de tre point i Aalborg og skabte luft ned til netop Aalborg, der ligger under stregen.

Sebastian Feuk spillede en flot kamp i målet for Rungsted, hvor han tog glansen af de offensive skyts, som Aalborg kom med. Hos Aalborg var det også målmanden, Marcus Lundell, der var den bedste set over de 60 minutter.