Festivalstemning i Herning under VM

VM i maj bliver en fest. Og det er ikke kun arenaerne i Herning og København, men også omgivelserne, der bliver omdannet til liv og glade dage, når maj, forår og ishockey-VM rammer Danmark.

I Herning bygger byen og MCH Messecenter Herning en forrygende Hockey Camp op i området lige omkring Jyske Bank Boxen.
Det bliver et sted, hvor danske og internationale hockeyfans ikke bare kan overnatte, men også kommer til at mødes og snakke, feste og se ishockey i skøn forening.

– Danmark er kendt for at levere hygge og festivalstemning. Det agter vi at overføre til Hockey Camp Herning, siger Astrid Andreassen, projektleder hos MCH Messecenter Herning.

Hun fortæller, at der allerede er fans fra samtlige deltagende nationer i Herning-puljen – bortset fra Sydkorea – booket ind i området omkring Jyske Bank Boxen, der døgnet rundt kommer til at boble af aktiviteter af alle mulige slags.

– Vi har alle muligheder for at skabe et perfekt område for fansene. Vores motto ”Hockey Hygge Herning” kommer til at afspejle sig overalt, siger Astrid Andreassen.

Det betyder, at der blandt meget andet vil blive indrettet et barområde, hvor fansene kan komme hinanden ved.

Der vil være beerpong, bordfodbold, airhockey – og skal man røre sig lidt, bliver der bygget en floorball-bane op, hvor beboerne kan brillere med stav og bold.

Fansene fra Danmark og resten af verden vil også få rig lejlighed til at boltre sig i den 10.000 kvadratmeter store fanzone, der kommer til at være både udendørs og indendørs i MCH Messecenter Herning-området.

Interiøret vil også blive indrettet, så det emmer af hygge, og for øjeblikket arbejder folkene bag Hockey Camp Herning på at gøre festen endnu mere international med tiltag møntet direkte på de otte lande, der optræder i Herning.

Hun understreger, at festen og sovepladserne bliver adskilt. Sovehallerne forbliver stilleområder, så har man brug for ro mellem festlighederne, er det blot at trække sig tilbage.

Og skal man ind til Hernings bymidte, hvor der er stor fest og et hav af aktiviteter, vil der også køre shuttlebusser fra MCH Messecenter Herning/Jyske Bank Boxen og ind til bymidten.

– Vi glæder os ufattelig meget til VM og til at tage de imod de mange fans, der kommer til Herning. Vi vil gøre alt for, at vi får to ugers fest og farver med ishockey i centrum, siger Astrid Andreassen.

Artiklen ovenfor er sponsoreret indhold.