Fem vilde minutter afgjorde kampen i Rungsted

Rungsted Jubel - Foto: Bluelinemedia.dk

Rungsted Seier Capital-Hvidovre Ishockey Fighters 5-3 (2-0,3-2,0-1) En enkelt Metal Liga-match i eftermiddag, hvor Rungsted tog imod Hvidovre.

Hjemmeholdet vandt 5-3 og bider nu for alvor Odense i haserne i kampen om top-seks. Rungsted er to point bag fynboerne – dog med en kamp mere – men allerede på fredag mødes de to mandskaber i noget, der må betegnes som både en nøglekamp og en generalprøve på slutspillet. 

I eftermiddag leverede Jake Hansen og William Boysen den perfekte første periode for Rungsted foran 618 tilskuere i Bitcoin Arena. De to angribere sendte Rungsted i front med 2-0 efter 20 minutter, inden Hvidovre fik lanceret et forrygende comeback i anden periode – et comeback, som Rungsted hurtigt spolerede igen.

Der var nemlig ikke engang gået seks minutter af anden periode, før Hvidovre havde udlignet hjemmeholdets føring. I det 26. minut scorede Christian Vaagensø og derefter Tobias Dyk for Hvidovre, der dermed igen fik et heftigt håb om point. 

Kort efter blev Rasmus Simonsen udvist, og det kom til at koste for Hvidovre. 

Brendon Nash satte 3-2-føringen for Rungsted i powerplay, og i tiden 28:28 eksekverede Nikolai Gade såmænd et straffeslag til 4-2. Rungsted havde initiativet igen og Nikolaj Rosenthals mål i det 31. minut lukkede vel reelt kampen.

Der var kun en enkelt Hvidovre-reducering tilbage i tredje periode, som også sluttede med en god bunke udvisninger og den forventede hjemmesejr i Rasmus T. Anderssons debut på sin nye hjemmebane. 

Han spillede sammen med Nikolaj-Krag Christensen og Nikolai Gade.