FEM ÅR TIL PASANEN som træner og sportschef, Åkesson bliver som assistent

©iShoot.dk

Der er god kemi mellem Jari Pasanen og Frederikshavn White Hawks. Ingen tvivl om det. 

Pasanen førte holdet til bronze i sidste sæson, og han bliver også manden, der skal føre klubben ind i en ny epoke. Han har nemlig fået en usædvanlig lang kontrakt som både træner og sportschef. Han forlænger med hele fem sæsoner, meddelte klubben på dagens pressemøde. 

– Træner Jari Pasanen og White Hawks er det rette match. Det kan vi roligt sige efter det første år med finnen ved roret. Pasanen har leveret varen, og er med sin professionelle tilgang til tingene en yderst respekteret træner. Derfor kan vi også med stolthed præsentere Jari Pasanen som træner og sportschef i White Hawks for de kommende fem sæsoner.

– Med det budget der bliver lagt får Jari råderum over at stille en slagkraftig trup som han 100% bestemmer. Jari Pasanens kone flytter permanet til Frederikshavn til sommer, og planen er at de begge vil blive i byen i mange år ud i fremtiden, da de er meget glade for at være her, skriver White Hawks.

Om Frederik Åkessons forlængelse: 

– Vi har også forlænget kontrakten med assistenttræner Frederik Åkesson for et år. Vi har været yderst tilfredse med det arbejde Frederik har leveret sammen med Jari, hvor han, udover at være en dygtig sparringspartner, også har fået nogle af hans idéer ind på holdet. Vi ser et rigtig godt team i de to på trænerposten, og glæder os over det er lykkedes at have Frederik Åkesson i boksen yderligere en sæson, lyder det.