Farvel til Jasper, Brady og Spiro i Frederikshavn

©iShoot.dk

Frederikshavn havde fem nordamerikanske spillere på holdet i den netop afsluttede sæson, men ingen af dem vender formentlig tilbage efter sommerferien. Det er allerede afsløret at Dale Mitchell er videre i sin karriere og at Cam Spiro vil forsøge at komme til en større liga. 

Men Nordjyske fortæller ligeledes – omkring pressemødet i går – at både Ian Brady og Evan Jasper ikke kommer tilbage til Nordjylland i den kommende sæson.

I den forgangne sæson havde begge gode perioder, men også perioder, hvor man ikke så meget til nogen af dem. Brady var den mest markante af de to spillere, men altså ikke nok til at parterne forlænger kontrakten.

Det vil også være en overraskelse, hvis David Friedmann vender tilbage, og derfor trækker det altså op til total nordamerikansk nyt i den kommende sæson. 

Alexander Bumagin kan stadig være i spil til den kommende sæson, men det er mere sandsynligt, at han snører skøjter i hjemlandet Rusland efter sommerferien. 

Han vil forsøge at få en kontrakt i KHL, og det tror jeg, at han har en god chance for at få, for vi så jo her, hvor god en spiller han er. Lykkes det ikke for ham, kan det være, vi kan snakke med ham igen, siger træner Pasanen til Nordjyske.