FACEOFF.DK sætter grundseriens “Import All Stars” – se hvem der er med

Vojens Efterskole
©iShoot.dk
Vojens Efterskole

I går satte vi grundseriens All Stars for danske spillere, og i dag er tiden kommet til at kigge på importspillerne. Redaktionen har udvalgt følgende seks spillere til vores All Star-kæde for udenlandske spillere. 

320×360 artikel

Målmand: Tadeas Galansky (Frederikshavn) I disse år satser flere og flere danske klubber på danske målmænd, så udvalget af udenlandske målmænd er ikke så stort. Der er ingen tvivl om, at Galansky med sine solide og stabile indsatser har været en hjørnesten i Frederikshavns defensiv. Tjekken og White Hawks-forsvaret har haft enkelte downperioder, men Galansky har over hele grundspillet gjort sig fortjent til titlen som grundspillets importkeeper. 

Back: Tim Daly (Rungsted) Han åbnede grundspillet med at hælde point ind og chokerede nærmest med sin offensive spillestil. Daly er ofte at finde helt oppe omkring modstanderens mål, og han endte med at lave hele 46 point i grundspillet. Sæsonens bedste indkøb. 

Back: David Suvanto (Rødovre) En lidt anonym indledning fra Suvanto, der ikke helt levede op til forvetningerne, men svenskeren med det finske navn og de offensive skills er bogstavelig talt eksploderet i anden halvdel af sæsonen og været med i et hav af afgørende mål for Rødovre. 10 mål og 24 assister. 

Forward: Jesper Thörnberg (Herlev) Jamen altså: 33 mål i 40 kampe skriver ham ind i historien som en af de mere målfarlige spillere i Metal Ligaens historie. Specielt i anden halvdel af sæsonen har han stort set scoret i hver eneste kamp, og hans “plaffende pistol” betød, at han endte med at overhale Thomas Spelling og blive pointkonge i Metal Ligaen.

Forward: Tyler Fiddler (Rungsted) Tredje sæson, tredje klub for Tyler Fiddler, der havde et lidt besværligt år i SønderjyskE i fjor. Men i år har han på alle parametre vist sine kvaliteter: I omklædningsrummet, spillemæssigt, i antallet af point og i en indsats, der har været hundrede procent fra start til slut. 

Forward: T.J. Moore (SønderjyskE) En “atypisk SønderjyskE-udlænding” grundet sin unge alder, men allerede i forsæsonen imponerende han med både sin skudstyrke og sin hurtighed. Moore har været den mest konstante import i SønderjyskE-angrebet, været med i nøglesituationer og noteret sig for flotte 48 point.