Faceoff.dk lukker ned – mange tak for at I ville læse med!

Foto: Jan Korsgaard

Torsdag morgen dansk tid sluttede ishockeysæsonen med den syvende kamp om Stanley Cuppen, og med en afsluttet sæson finder vi også den rette anledning til at offentliggøre, at Ishockeymagasinet Faceoff afslutter sit virke på ubestemt tid.

Vi har været på en lang og god rejse siden vi tilbage i 2011 lancerede det første trykte magasin på glittet papir. Det blev senere til en gratisavis og i 2015 til onlineversionen, som du sidder med nu.

Vi har i alle sæsoner – såvel i det trykte magasin og i onlineversionen – bestræbt os på at levere en dækning af den danske ishockeyscene i højest mulige kvalitet, alle omstændigheder, økonomien og mulighederne taget i betragtning. I al beskedenhed synes vi, at vi – med hjælp fra mange dygtige skribenter – har opnået et højt journalistisk, fotomæssigt og ishockeyfagligt niveau.

Vi har brændt for at lave et godt medie. Og brændt for ishockeyen – både toppen og bredden.

Men nu er det foreløbig slut. Jan Korsgaard har i det seneste halvandet arbejdet i IT-firmaet AimIT, mens Michael Søvsø overgår til en stilling i et nyt og spændende ishockeyprojekt, hvor kvaliteten fra Faceoff føres videre.

Vi vil meget gerne benytte lejligheden til at sige tak til vores fremragende skribenter og vores konkurrenter for at holde os skarpe. Vi vil også takke vores trofaste annoncører og samarbejdspartnere, og ”den danske ishockeyfamilie” for masser af gode tips og stor imødekommenhed, og så vil vi ikke mindst takke vores mange læsere (der har faktisk været en del) for at bakke op om projektet – både den trykte version og online.

Det har været en sand fornøjelse og måske ses vi en dag derude igen i Faceoff-regi.

Ishockeyhilsner og god sommer

Jan Korsgaard (fotoredaktør)
Michael Søvsø (redaktør)