Få billetter tilbage til Danmarks VM-kampe

Vojens Efterskole
Foto: Jan Korsgaard
Vojens Efterskole

Der har været tryk på billetsalget til Danmarks VM-kampe i de seneste måneder, og åbningsdagen med kampene mellem USA og Canada og Danmark og Tyskland er allerede udsolgt.

Samlet set er der blot fem procent af billetterne til Danmarks kampe tilbage, skriver VM 2018-organisationen i en pressemeddelelse.

– Salget er gået forrygende, og vi er enormt begejstrede over den kæmpe opbakning til vores danske drenge. I skrivende stund har vi kun lidt over fem procent af billetterne tilbage i salg på Ticketmaster.dk, og det gælder selvsagt om at være lynhurtig ved tasterne, hvis man skal opleve de historiske danske VM-kampe i Jyske Bank Boxen, siger Maja Grimnitz, der er salg-og marketingdirektør i VM 2018-organisationen.

Hun advarer også om alternative billetkilder.

– Med den enorme efterspørgsel har vi også oplevet et stigende problem med billetsalg via uofficielle kanaler. Køber man billetter andre steder end hos Ticketmaster.dk, der er det eneste officielle udsalgssted, er der risiko for, at man går forgæves til maj, og det er jo et scenarie, vi meget gerne vil undgå.