EWHL: Hvidovre pressede tophold ud i overtid

Foto: Frank Nielsen

Noget tyder på, at Hvidovres ishockeykvinder er gået fremad siden sæsonstarten i den internationale Elite Women’s Hockey League. Et af de tre stærke tophold, Vienna Sabres, blev i hvert fald presset ud i en hård, hård kamp i formiddag i Hvidovre.

Østrigerne endte med at vinde 5-4 efter overtid, og hvis ikke Hvidovre havde gjort det før, så fik forstadsmandskabet i hvert fald i dag vist sin berettigelse i den stærke, internationale liga.

Skudstatistikken var helt tæt – 29-28 i Vienna-favør – og vi skulle altså helt frem til et par minutter inde i overtiden, før Alexandra Meixner, den østrigske landsholdsspiller, satte den afgørende kasse.

Østrigerne vandt første periode 1-0, inden en anden periode, der blev hektisk og endte 3-3. Julie Jensen og Kamilla Wieczorek (2) scorede Hvidovres mål, og hjemmeholdet førte endda 3-2 inden gæsterne slog igen og bragte sig på 3-4.

Josephine Asperup stod for at fuldbyrde Hvidovres overraskelse med sin scoring fire minutter før tid til 4-4. 

Glimrende resultat af Hvidovre, der nu ligger nummer seks i turneringen. Hvidovre kan stadig nå at avancere til top fire og Final4, men det kræver formentlig at de danske mestre slår Vienna Sabres i morgendagens retur.