ESKESEN BLIVER KAPTAJN for Odense i den kommende sæson

Foto: Jan Korsgaard

Michael Eskesen er tilbage i Odense, hvor han skal være kaptajn for Pelle Svenssons unge tropper i den kommende sæson. Eskesen har i de seneste to sæsoner spillet for Stjernen i Norge, men de to parter har nu ophævet kontrakten, så den rutinerede back kan vende snuden mod hjembyen og barndomsklubben.

– Lige siden Michael rejste til Norge for at spille har det været et stort ønske for mig, at vi en dag kunne få Michael hjem igen. Jeg er derfor utrolig glad for, at det nu kan lade sig gøre at få det ønske opfyldt. Michael kommer med en enorm erfaring og vindermentalitet, og han vil være et forbillede for vores unge backs, der vil kunne suge til sig af hans ishockeyevner. Dette er en vigtig signing i vores projekt med at genrejse Odense Bulldogs og viser, at Bulldogs er et hold man skal regne med i den kommende sæson, siger sportschef Henrik Benjaminsen. 

– Det er fantastisk at skulle vende hjem til Odense og til Bulldogs. Efter et par år i Norge glæder jeg mig til igen at skulle spille for min ”barndomsklub” foran de loyale Bulldogs-fans og alle sponsorerne og samtidig bidrage til den genopbygningsproces, som er igangsat for ishockeysporten i Odense, siger Eskesen selv. 

– Det har været nogle hektiske dage, men nu er det hele endelig faldet på plads. Efter samtaler med min tidligere klub omkring fremtiden og de udfordringer der var både økonomisk og sportsligt, er klubben og jeg i god ro og orden blevet enige op at opsige samarbejdet et år før tid. Når døre lukkes, åbnes der nye, og jeg er derfor rigtig glad for, at jeg har fået muligheden for igen at spille for Bulldogs, hvor jeg altid har haft god kontakt til personerne i og omkring klubben, lyder det fra hovedpersonen, der håber at kunne bidrage med erfaring på og uden for isen. 

Han bliver kaptajn for Bulldogs efter sommerferien. 

– Michael Eskesen er en særdeles stærk og vigtig tilgang til Bulldogs. Michael vil tilføre vores hold både erfaring, defensiv styrke og stabilitet. Jeg har talt med Michael flere gange i løbet af sidste sæson, og jeg er sikker på, at han kommer tilbage til Odense med professionel tilgang, både på og udenfor isen, siger træner Pelle Svensson. 

– Først og fremmest får vi en særdeles dygtig ishockeyspiller, som endnu har mange år tilbage på absolut højeste niveau. Og dertil får Bulldogs med Michael Eskesen tilført en person, der som spiller er seriøs i alle sine forberedelser til træning og kamp, og som vil blive et forbillede og rollemodel for vores unge spillere. En holdkammerat, som de kan lære af. Bulldogs får en leder på isen, som mestrer en god dialog med medspillere, modstandere og dommere. At der kommer et ”C” på trøje nr. 26 er Michael og jeg enige om, og jeg ser frem til, at han påtager sig rollen som holdkaptajn, lyder det.