Esbjerg ville have haft Aaron Lee i yderligere to sæsoner

I går blev det annonceret, at Aaron Lee stopper sin karriere efter to sæsoner i Esbjerg Energy, og det ærgrer man sig i den grad over i den vestjyske organisation, hvor direktør Søren Mathiasen gerne ville have forlænget kontrakten med kaptajnen, der afgjorde DM-finalen i Herning.

– Aaron har været en fantastisk spiller for os, og vi ville meget gerne have beholdt ham et par sæsoner endnu, så det er da en streg i regningen. Vores plan var faktisk at lave en toårig aftale med ham, da han både arbejder knaldhårdt og er en dygtig spiller, siger direktør Søren Mathiasen til JydskeVestkysten.

Hverdagen er stille og roligt ved igen at indfinde sig i Esbjerg, hvor trænerdouen Pederson/Dresler er i gang med at danne sig et overblik frem mod den kommende sæson.

– Vi har samtaler med samtlige spillere. Først og fremmest arbejder vi på at få vores danske grundstamme på plads, og det går fornuftigt, synes jeg. Vi taler selvfølgelig også med vores udenlandske spillere, men det er noget mere usikkert, siger Søren Mathiasen til JV.

Han vil ikke give “et kvalificeret bud” på, hvor mange af Esbjergs imports, der i givet fald bliver i klubben, men erkender gerne, at der også kan være bud fra og ambitioner om at komme til en større liga i Europa.